, ,

GAMING TIPKOVNICA XP1257

Na zalogi

EAN: 3830054336193

Gaming tipkovnica XP1257 je izdelana iz ABS materiala visoke kakovosti ter igralcu omogoča daljše igralne seanse oziroma daljše delo na računalniku. Tri možnosti osvetlitve, natančen senzor in tkaninast USB kabel za hiter prenos podatkov. ima ergonomično zasnovan dizajn.

23,90

Na zalogi

GAMING TIPKOVNICA XP1257 je izdelana iz ABS materiala visoke kakovosti ter igralcu omogoča daljše igralne seanse oziroma daljše delo na računalniku.
Za najboljše igranje iger GAMING TIPKOVNICA XP1257 ponuja vse, kar igralec potrebuje za doseganje najboljših rezultatov pri igranju iger, odlikuje pa ga tudi odlično zasnovana ergonomija, tri možnosti osvetlitve ( modra, vijolčna,rdeča ), natančen senzor in tkaninast USB kabel za hiter prenos podatkov.
TIPKOVNICA GAMING XP1257 ima ergonomično zasnovan dizajn, ki igralcu nudi udobje, prav tako pa si igralec lahko med daljšim igranjem zaradi posebne oblike spočije zapestje.
114 tiho delujoče tipke polne velikost nudijo uporabniku natančnost, primerna pa je tako za domačo kot pisarniško rabo.
Ima vodoodporno membransko zasnovo, ki preprečuje vstop tekočine v primeru politja.

SISTEMSKE ZAHTEVE

DOS5.0/WIN95/98/NT/ME/2000/XP/Vista/7/8/10
MAC/Unix/Linux oziroma kompatibilno.

TEHNIČNI PODATKI

Delovna temperatura: 0* to 50*c
Dolžina kabla: 1,4m
Velikost izdelka: 460x200x30mm

NAMESTITEV

Izklopite računalnik. Priključite tipkovnico v USB vhod. Prižgite računalnik. Uporabite Scroll Lock gumb za LED vklop.

VARNOSTNA OPOZORILA

Ne odpirajte oziroma posegajte v napravo sami. Naprave ne uporabljajte v vlažnem okolju. Za čiščenje uporabite suhe produkte namenjene čiščenju pisarniške opreme. Pazite da tipkovnica ne pride v stik z vodo.

V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.

Preverite dodatno RAČUNALNIŠKO ponudbo znamke XPLORE

Šifra: XP1257 Kategorije: , ,

Morda vam bo prav tako všeč…