, ,

HDMI KABEL 3m XP20043

Na zalogi


HDMI kabel XP20043 omogoča prenos visoke ločljivosti Full HD video vsebin in kakovostnega zvoka, med različnimi napravami (DVD/ Blu-Ray predvajalniki, HD TV sprejemniki, …). Dolžina kabla HDMI znaša 3 metrov. Kabel ima pozlačene konektorje, ki omogočajo še hitrejši prenos.

EAN:: 3830054332935

7,40

Na zalogi

HDMI KABEL XP20043 omogoča prenos visoke ločljivosti Full HD video vsebin in kakovostnega zvoka, med različnimi napravami (DVD/ Blu-Ray predvajalniki, HD TV sprejemniki, …). Dolžina kabla HDMI znaša 3 metre. Kabel pozlačen konektor, ki je odporen na korozijo in zagotavlja optimalno povezavo za maksimalen prenos signala in podatkov. . Visoka gostota materialov, trojni ovoj pa skrbi za največjo zavrnitev EMI in RFI motenj. Združljiv z več avdio formati od stereo do večkanalnega zvoka. Pretvori digitalne avdio in video signale z warp hitrostjo 18 gigabitov na sekundo. HDMI KABEL XP20043 z enoletno garancijo.

Lastnosti

Podpira 3D, Ethernet, Audio povartni kanal in 4Kx2K 2160p video
24K pozlačen konektor odporen na korozijo, ki zagotavlja optimalno povezavo za maksimalen prenos signala.
Sestava materiala je iz čistega bakra za maksimalno prevodnost in zanesljivost.
Visoka gostota materialov , trojni ovoj za največjo zavrnitev EMI in RFI motenj.
Združljiv z več avdio formatov od stereo do več kanalnega zvoka.
Pretvori digitalne avdio in video signale z warp hitrostjo 18 gigabitov na sekundo.

V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.

Preverite dodatno ponudbo v kategoriji računalništvo znamke XPLORE

Šifra: XP20043-BLACK Kategorije: , ,

Morda vam bo prav tako všeč…