KABEL TYPE-C/LIGHTNING 1,2m XP2305

Na zalogi


Ne glede na to ali ste doma, v službi, na vožnji z vašim avtomobilom ali na potovanju, polnilni in podatkovni kabel XP2305: predstavlja nepogrešljiv dodatek, s katerim boste lahko kjerkoli hitro in učinkovito napolnili vašo mobilno napravo in po potrebi prenesli želene podatke.

19,90

KABEL TYPE-C/LIGHTNING XP2305 – Ne glede na to ali ste doma, v službi, na vožnji z vašim avtomobilom ali na potovanju, polnilni in podatkovni kabel XP2305: predstavlja nepogrešljiv dodatek, s katerim boste lahko kjerkoli hitro in učinkovito napolnili vašo mobilno napravo in po potrebi prenesli želene podatke. Polnilni in podatkovni kabel Era: odlikuje preverjeno odlična kakovost in vpadljiv dizajn, ki se bo odlično podal k vaši napravi. KABEL TYPE-C/LIGHTNING XP2305 z enoletno garancijo. Kaj pomeni MFI? Kratica MFI ali daljše Made for iPhone/iPod/iPad. Označuje izdelke, ki so izdelani s strani proizvajalca, ki mu je podjetje Apple odobrilo proizvodnjo dodatkov za svoje naprave.

LASTNOSTI

Polnilni-podatkovni Lightning kabel Priključek 1: USB Type-C Priključek 2: Lightning Prenos podatkov in sinhronizacija Maks. hitrost prenosa podatkov 480Mbit/s Dolžina: 120 cm Barva: Bela in Črna V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu. Preverite dodatno ponudbo v kategoriji računalništvo znamke XPLORE

Šifra: XP2305 Kategorija:

Morda vam bo prav tako všeč…