, ,

KABEL ANTENNA KOAKSIAL ž/m 3m XP20103

Na zalogi

EAN: 3830054333062

KABEL ANTENNA KOAKSIAL XP20103 z vtikačem in vtičnico IEC. Dvakrat zaslonjen za zmanjševanje elektromagnetnih motenj. Dolžina kabla je 3m. Koaksialni kabel je primeren za SAT, DVB-T, ANT, DECODER, FLAT TV in TV. Ponujamo kable, ki se uporabljajo za prenos RF signala, v različnih dolžinah.

5,90

Na zalogi

KABEL ANTENNA KOAKSIAL XP20103 z vtikačem in vtičnico IEC. Kabel je dvakrat zaslonjen za zmanjševanje elektromagnetnih motenj. Dolžina kabla je 3m. Koaksialni kabel je primeren za SAT, DVB-T, ANT, DECODER, FLAT TV in TV.
Koaksialni kabli se najpogosteje uporabljajo za priključitev televizorja na sprejemnik signala – anteno. Tako imenovani koaksi, kot so splošno znani kabli, prenašajo visokofrekvenčne elektromagnetne valove. Koaksialni antenski kabli se običajno končajo s F-priključkom ali koaksialnim konektorjem, bodisi klasično bodisi s kotnim vtičem. Premer zunanjih in notranjih prevodnikov koaksialnega kabla antene določa njegove lastnosti. Ponujamo coaxe, ki se uporabljajo za prenos RF signala, v različnih dolžinah. Koaksialni antenski kabel najdete na sprejemnikih kabelske televizije in distribucijskih sistemih TV.

Lastnosti

Antena 9,5mm moški na 9,5mm ženski kabel
Dolžina KABEL ANTENNA KOAKSIAL XP20103 3m
Visoko kvalitetni moški na ženski TV koaksialni kabel
Nikelj priključka
Popolnoma zaščiten
CATV / CCTV / DBS

Najpomembnejši parametri

Dolžina 3m
Tip konektorjev 2× direkten
Konektorji IEC vtič – IEC vtičnica

Drugi parametri

Material PVC
število oklopov 2
prodajna embalaža  1 kos, vrečka

V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.

Preverite dodatno VIDEO ponudbo znamke XPLORE.

Šifra: XP20103-WHITE Kategorije: , ,

Morda vam bo prav tako všeč…