, ,

GAMING TIPKOVNICA CLASH XP1256

Na zalogi

EAN: 3830054335264

Gaming tipkovnica Clash XP1256 s svojo LED osvetlitvijo ponujajo brezskrbno igranje dolgo v noč ter pričara atraktiven izgled. Poleg osvetlitve ima tipkovnica tudi 8 hitrih tipk, s katerimi boste lahko upravljali spletne in medijske funkcije.

19,90

Na zalogi

GAMING TIPKOVNICA CLASH XP1256 uvrščamo med vstopne modele, ki so namenjene gamerjem in s svojo LED osvetlitvijo ponujajo brezskrbno igranje dolgo v noč ter pričara atraktiven izgled.
Poleg osvetlitve ima tipkovnica tudi 8 hitrih tipk, s katerimi boste lahko upravljali spletne in medijske funkcije.
Tipke so izdelane z vgrajeno mehko membrano, ki zagotavlja komfortno delovanje tipkovnice.
GAMING TIPKOVNICA CLASH XP1256 je priročna in ergonomsko rahlo nagnjena.

Kakovostna izdelava za udobno uporabo

Temelj gaming tipkovnice je trpežno kakovostno ohišje, dodatno ojačano z dvema aluminijastima objemkama in povečano odpornostjo na razlite tekočine in znoj. Membrana, na kateri so tipke, je bila zasnovana, da v primeru razlitja, voda ne more priti v notranjost tipkovnice. Poleg tega posebne odprtine odvajajo vodo, kar pripomore k hitremu sušenju naprave v neljubih situacijah. Protizdrsna gumirana podlaga z nastavljivimi nogicami zagotavlja udobno uporabo med celodnevnim igranjem vaših najljubših računalniških iger.

SISTEMSKE ZAHTEVE

DOS5.0/WIN95/98/NT/ME/2000/XP/Vista/7/8/10
MAC/Unix/Linux oziroma kompatibilno.

TEHNIČNI PODATKI

Delovna temperatura: 0* to 50*c
Dolžina kabla: 1,4m
Velikost izdelka: 460x200x30mm

NAMESTITEV

Izklopite računalnik. Priključite tipkovnico v USB vhod. Prižgite računalnik. Uporabite Scroll Lock gumb za LED vklop.

VARNOSTNA OPOZORILA

Ne odpirajte oziroma posegajte v napravo sami. Naprave ne uporabljajte v vlažnem okolju. Za čiščenje uporabite suhe produkte namenjene čiščenju pisarniške opreme. Pazite da tipkovnica ne pride v stik z vodo.

V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.

Preverite dodatno RAČUNALNIŠKO ponudbo znamke XPLORE

Šifra: XP1256 Kategorije: , ,

Morda vam bo prav tako všeč…