, ,

GAMING MIŠKA XP1232

Na zalogi

EAN: 3830054336186

Računalniška gaming miška XP1230 transform je zelo vsestranska, sedem gumbov + sprožilec in sistem za uravnavanje teže bo navdušil tudi bolj zahtevne gamerje. S štirimi utežmi, lahko težo miške prilagodite, brez orodja. S programsko opremo lahko ustvarite do šest DPI nastavitev.

26,90

Na zalogi

Računalniška GAMING MIŠKA XP1232 TRANSFORM je zelo vsestranska, sedem gumbov + sprožilec in sistem za uravnavanje teže bo navdušil tudi bolj zahtevne gamerje.
Dizajnerski navdušenci bodo zadovoljni s preprosto, elegantno obliko in prilagodljivim kolesom za miško in osvetlitvijo logotipa.
Nekateri raje uporabljajo izredno lahke miške, drugi obtežene.
GAMING MIŠKA XP1232 TRANSFORM je lahko oboje.
S štirimi utežmi, lahko težo miške prilagodite po želji, brez dodatnega orodja.
Preprosto povlecite predal za uteži. S programsko opremo lahko ustvarite do šest različnih DPI nastavitev.
Vsakega od osmih gumbov lahko programirate za klik, makro, tipko ali večpredstavnostni ukaz prek igralne programske opreme in shranite celotne profile iger.
Ko je miška konfigurirana, vam to omogoča enostavno izvajanje zapletenih zaporedij pritiskov tipk na tipkovnici, vključno z zamudami in kliki z miško.
Miška je izredno vzdržljiva. Naj se igra začne.

SISTEMSKE ZAHTEVE

DOS5.0/WIN95/98/NT/ME/2007XP/Vista/7/8/10/Unix/ MAC/Linux oz. kompatibilno.
Avago A3050 procesor / programiranje vseh gumbov
Prilagajanje teže z utežmi.

NAMESTITEV

Gaming dizajn in vgrajena več barvna LED osvetlitev, pričarata atraktiven izgled.
Priključite napravo v USB vhod. VARNO

NAVODILA

Izklopite računalnik. Priključite napravo v USB vhod. Vklopite računalnik. Pazite da ne poškodujete naprave. Z gumbom DPI izberite senzitivnost miške.

VARNOSTNA OPOZORILA

Ne odpirajte oziroma posegajte v napravo sami. Naprave ne uporabljajte v vlažnem okolju. Za čiščenje uporabite suhe produkte namenjene čiščenju pisarniške opreme.

V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.

Preverite dodatno Računalniško ponudbo znamke XPLORE

Šifra: XP1232 Kategorije: , ,

Morda vam bo prav tako všeč…