, ,

GAMING MIŠKA XP1231

Na zalogi

EAN: 3830054336179

Računalniška gaming miška XP1231 je ergonomične oblike, zagotavlja nemoteno dolgotrajno uporabo, kakovostna izdelava pa dolgo življenjsko dobo. S pomočjo DPI gumba lahko spreminjate hitrost premikanja kurzorja. Logotip ter sama miška je osvetljena v 7 različnih LED barv.

15,90

Na zalogi

Računalniška GAMING MIŠKA XP1231 STORM je prava izbira za vse ljubitelje računalniških iger. Ergonomična oblika zagotavlja nemoteno dolgotrajno uporabo, kakovostna izdelava pa dolgo življenjsko dobo.
S pomočjo DPI gumba lahko spreminjate hitrost premikanja kurzorja. Napredne tehnologije skrbijo za izredno odzivnost miške in stalno pripravljenost. GAMING MIŠKA XP1231 STORM ima 6 gumbov. Dala vam bo občutek za še bolj intenzivno igranje igric.
Prevleka proti zdrsu zagotavlja izjemen oprijem ter 150cm tkaninast USB priključek za bolj stabilno povezavo. Logotip ter sama miška je osvetljena v 7 različnih LED barv! Miška je izredno vzdržljiva. Naj se igra začne.

SISTEMSKE ZAHTEVE

DOS5.0/WIN95/98/NT/ME/2007XP/Vista/7/8/10/Unix/
MAC/Linux oz. kompatibilno.

NAMESTITEV

Gaming dizajn in vgrajena več barvna LED osvetlitev, pričarata atraktiven izgled.
Priključite napravo v USB vhod. VARNO

NAVODILA

Izklopite računalnik. Priključite napravo v USB vhod. Vklopite računalnik. Pazite da ne poškodujete naprave. Z gumbom DPI izberite senzitivnost miške.

VARNOSTNA OPOZORILA

Ne odpirajte oziroma posegajte v napravo sami. Naprave ne uporabljajte v vlažnem okolju. Za čiščenje uporabite suhe produkte namenjene čiščenju pisarniške opreme.

V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.

Preverite dodatno Računalniško ponudbo znamke XPLORE

Šifra: XP1231 Kategorije: , ,

Morda vam bo prav tako všeč…