, ,

BLUETOOTH SLUŠALKE XP5801

Na zalogi


Slušalka bluetooth XP5801 je odlična rešitev za posameznike, ki potrebujejo slušalko za prostoročno telefoniranje na poti ali pa med delom.
Poleg ergonomske oblike, so enostavne za uporabo, saj se povežejo na uporabnikovo napravo preko ene tipke.

EAN:: 3830054336759

9,90

Na zalogi

BLUETOOTH SLUŠALKE XP5801 je odlična rešitev za posameznike, ki potrebujejo slušalko za prostoročno telefoniranje na poti ali pa med delom. Poleg ergonomske oblike, so enostavne za uporabo, saj se povežejo na uporabnikovo napravo preko ene tipke, s katero potem lahko tudi sprejemate in končujete klice. Vgrajen ima profesionalni mikrofon, ki zmanjšuje šum iz okolice za kvalitetnejši govor. Če z slušalko ne sprejemate klicev jo lahko tudi uporabite za predvajanje glasbe.
Zasnovane ne le z izjemnimi basovnimi in zvočnimi zmogljivostmi, temveč z najdaljšim predvajanjem do 3 ure in časom pripravljenosti do 45 ur. Polni se preko priloženega USB polnilca, tako da jo lahko polnete tudi v avtu na poti
BLUETOOTH SLUŠALKE XP5801 je zasnovana za aktivne posameznike, ki želijo kar najbolje izkoristiti svoje dejansko brezžično slušalko.
V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.

Lastnosti

Bluetooth standard: V3.0 + EDR
Domet signala: do 8m
Čas pogovorov: do 2.5 ure
Čas polnjenja: 1 ura
Čas v pripravljenosti: do 45 ur

Vsebina paketa

Brezžična Bluetooth slušalka
Sponka za uho
Adapter 230V / USB
USB kabel

Preverite dodatno AVDIO ponudbo znamke XPLORE

Šifra: XP5801-BLACK Kategorije: , ,

Morda vam bo prav tako všeč…