, ,

BLUETOOTH SLUŠALKE XP580

Na zalogi


Bluetooth slušalke XP580 so zasnovane z mehkim ušesnim čepom in enostavno uporabo za aktivne posameznike, z najdaljšim predvajanjem do 3 ure in časom pripravljenosti do 45ur. V slušalke je vgrajen profesionalni mikrofon, ki zmanjšuje šum iz okolice za kvalitetnejši govor.

EAN:: 3830054330559

19,90

Na zalogi

BLUETOOTH SLUŠALKE XP580 so zasnovane ne le z izjemnimi basovnimi in zvočnimi zmogljivostmi, temveč z najdaljšim predvajanjem do 3 ure in časom pripravljenosti do 45ur.
Namestitev in povezovanje slušalk je enostavno, saj se povežejo preko Bluetooth-a z samo enim pritiskom na gumb na vašo napravo. Tako da boste brez težav lahko uporabljali napravo.
Če slušalk ne uporabljate za telefoniranje pa lahko preko njih poslušate tudi glasbo.
BLUETOOTH SLUŠALKE XP580 so zasnovane z mehkim ušesnim čepom in enostavno uporabo za aktivne posameznike, ki želijo kar najbolje izkoristiti svoj čas in energijo, tudi medtem ko so na poti ali pa imajo polne roke dela. Zelo priročna naprava za vse generacije.
V slušalke je vgrajen profesionalni mikrofon, ki zmanjšuje šum iz okolice za kvalitetnejši govor, tako boste brez težav nemoteno se pogovarjali z osebo na drugi strani naprave.
V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.

Vsebina paketa

Brezžična Bluetooth slušalka
Sponka za uho
Adapter 230V / USB
USB kabel

Bluetooth standard: V3.0 + EDR
Domet signala: do 8m
Čas pogovorov: do 2.5 ure
Čas polnjenja: 1 ura
Čas v pripravljenosti: do 45 ur

Preverite dodatno AVDIO ponudbo znamke XPLORE

Šifra: XP580-BLACK Kategorije: , ,

Morda vam bo prav tako všeč…