, ,

ADAPTER BLUETOOTH XP583

Na zalogi


Bluetooth zvočni adapter, je sprejemnik, ki povezuje vaše naprave, kot so slušalke, s standardnim 3,5 mm avdio priključkom, v naprave, ki podpirajo Bluetooth. Adapter uporablja BT verzijo 4.2, enostavno samo priključite svoje obstoječe slušalke v adapter in uživajte v brezžični glasbi.

EAN:: 3830054336728

17,90

Na zalogi

Bluetooth zvočni ADAPTER BLUETOOTH XP583 je sprejemnik, ki povezuje vaše naprave, kot so slušalke, s standardnim 3,5 mm avdio priključkom, v naprave, ki podpirajo Bluetooth. Adapter uporablja Bluetooth verzijo 4.2, enostavno samo priključite svoje obstoječe slušalke v adapter in uživajte v brezžični glasbi, preko prej omenjene povezave. ADAPTER BLUETOOTH XP583 je majhne in kompaktne izdelave, zraven ima vgrajen tudi klip-on sistem za enostavno motiranje med uporabo. Enostavno namestite napravo. Ima vgrajene tipke za krmilnjenje glasbe, ter tipko za sprejemanje klicev. Za nemoteno poslušanje svoje priljubljene glasbe. Za prostoročno telefoniranje ima vgrajen mikrofon, ki zmanjšuje šume iz okolice med samim klicem. Polni se preko microUSB kabla, baterija za zadošča za 2 uri predvajanja naenkrat. Kar je več kot pri ostalih ponudnikih. Tudi kar se tiče cene je zelo ugodno. Majhen, priročen in lahek za vašo uporabo. Adapter ima tudi enoletno garancijo.

Lastnosti

Bluetooth verzija: 4.2
Bluetooth domet: Napetost polnjenja: DC5V
Delovna napetost: DC 3.7V
Kapaciteta baterije: 50mah
Čas polnjenja: 1ura
Čas predvajanja: 2uri
Čas stanja pripravljenosti: do 30 ur

V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.

Preverite dodatno AVDIO ponudb znamke XPLORE.

Šifra: XP583 Kategorije: , ,

Morda vam bo prav tako všeč…