, ,

BLUETOOTH SLUŠALKE XP590

Na zalogi


Bluetooth slušalke XP590 so zasnovane ne le z izjemnimi basovnimi in zvočnimi zmogljivostmi, temveč z najdaljšim predvajanjem do 3 ure in časom pripravljenosti do 45ur. Namestitev in povezovanje slušalk je enostavno, saj se povežejo preko Bluetooth-a z samo enim pritiskom na gumb na vašo napravo.

EAN:: 3830054330580

29,90

Na zalogi

BLUETOOTH SLUŠALKE XP590 so zasnovane ne le z izjemnimi basovnimi in zvočnimi zmogljivostmi, temveč z najdaljšim predvajanjem do 3 ure in časom pripravljenosti do 45ur.
Namestitev in povezovanje slušalk je enostavno, saj se povežejo preko Bluetooth-a z samo enim pritiskom na gumb na vašo napravo. Če slušalk ne uporabljate za telefoniranje pa lahko preko njih poslušate tudi glasbo. Prostoročna telefonija namestitev je povsem enostavna, saj set preprosto pritrdite na senčnik, priložena slovenska navodila pa vas jasno vodijo skozi postopek povezovanja s telefonom oziroma želeno napravo. Tako boste brez težav namestili napravo.
BLUETOOTH SLUŠALKE XP590 je zasnovana z mehkim ušenim čepom in enostavno uporabo za aktivne posameznike, ki želijo kar najbolje izkoristiti svoj čas in energijo, tudi medtem ko so na poti ali pa imajo polne roke dela. V slušalke je vgrajen profesionalni mikrofon, ki zmanjšuje šum iz okolice za kvalitetnejši govor.
V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.

Bluetooth standard: V3.0 + EDR
Prenos: class 2
Obseg delovanja: 10M
Čas pogovorov: 2.5 ure
Čas polnjenja:  1 ura
Čas v pripravljenosti:  45 ur

Preverite dodatno AVDIO ponudbo znamke XPLORE

Šifra: XP590-BLACK Kategorije: , ,

Morda vam bo prav tako všeč…