, ,

GAMING TIPKOVNICA XP1258

Na zalogi

EAN: 3830054338265

Gaming tipkovnica XP1258 je izdelana iz ABS materiala visoke kakovosti ter omogoča daljše igralne seanse delo na računalniku. Za igranje iger tipkovnico odlikuje tudi odlično zasnovana ergonomija, tri možnosti osvetlitve ), natančen senzor in tkaninast USB kabel za hiter prenos podatkov.

16,90

Na zalogi

GAMING TIPKOVNICA XP1258 je izdelana iz ABS materiala visoke kakovosti ter igralcu omogoča daljše igralne seanse oziroma daljše delo na računalniku.
Za najboljše igranje iger GAMING TIPKOVNICA XP1258 ponuja vse, kar igralec potrebuje za doseganje najboljših rezultatov pri igranju iger, odlikuje pa ga tudi odlično zasnovana ergonomija, tri možnosti osvetlitve ( modra, vijolčna,rdeča ), natančen senzor in tkaninast USB kabel za hiter prenos podatkov.
Tipkovnica gaming XP1258 ima ergonomično zasnovan dizajn, ki igralcu nudi udobje, prav tako pa si igralec lahko med daljšim igranjem zaradi posebne oblike spočije zapestje.
103 tiho delujoče tipke polne velikost nudijo uporabniku natančnost, primerna pa je tako za domačo kot pisarniško rabo.
Ima vodoodporno membransko zasnovo, ki preprečuje vstop tekočine v primeru politja.

Tipke so izdelane z vgrajeno mehko membrano, ki zagotavlja komfortno delovanje tipkovnice.
Tipkovnica je priročna in ergonomsko rahlo nagnjena. Gaming dizajn in vgrajena mavrična LED osvetlitev, pričarata atraktiven izgled.

SISTEMSKE ZAHTEVE

DOS5.0/WIN95/98/NT/ME/2000/XP/Vista/7/8/10
MAC/Unix/Linux oziroma kompatibilno.

TEHNIČNI PODATKI

Delovna temperatura: 0* to 50*c
Dolžina kabla: 1,4m
Velikost izdelka: 460x200x30mm

NAMESTITEV

Izklopite računalnik. Priključite tipkovnico v USB vhod. Prižgite računalnik. Uporabite Scroll Lock gumb za LED vklop.

VARNOSTNA OPOZORILA

Ne odpirajte oziroma posegajte v napravo sami. Naprave ne uporabljajte v vlažnem okolju. Za čiščenje uporabite suhe produkte namenjene čiščenju pisarniške opreme. Pazite da tipkovnica ne pride v stik z vodo.

V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.

Preverite dodatno RAČUNALNIŠKO ponudbo znamke XPLORE

Šifra: XP1258 Kategorije: , ,

Morda vam bo prav tako všeč…