-10%
,

ELEKTRIČNI SKIRO SKATY XP9759

Ni na zalogi


Prednost ELEKTRIČNI SKIRO SKATY XP9759 modela je v še močnejšem 350 W motorju ter v velikih 25.6 centimetrskih napihljivih kolesih, ki lepo in mehko pobirajo neravne podlage, kar je bistvenega pomena.
Vgrajeno ima zadnjo disk zavoro, ki pri hitrostih do 30 kilometrov na uro zagotavlja dodatno varnost in lažje zaustavljanje skiroja.

539,10 599,00

Počisti

Kot novost prihaja ELEKTRIČNI SKIRO SKATY XP9759 .
Prednost modela je v še močnejšem 350 W motorju ter v velikih 25.6 centimetrskih napihljivih kolesih, ki lepo in mehko pobirajo neravne podlage, kar je bistvenega pomena.
Vgrajeno ima zadnjo disk zavoro, ki pri hitrostih do 30 kilometrov na uro zagotavlja dodatno varnost in lažje zaustavljanje skiroja.
Zaradi vseh prej omenjenih karakteristik namenjen tudi starejšim in težjim uporabnikom oziroma tistim, ki si želijo udobnega urbanega “kruzanja”.
Naj omenimo tudi, da so se predvsem skiroji Xplore močno razširili in so nepogrešljivi med navtiki, še bolj pa med avto domarji , ki potrebujejo vozilo za lahko in enostavno premikanje od svojih avtodomov do mest in znamenitosti.

Zamenljiva baterija ( Baterijo preprosto vzameš iz skiroja ) in jo zamenjaš za svežo napolnjeno ( v vsebini paketa je le ena baterija ).
ELEKTRIČNI SKIRO SKATY XP9759 je vozilo, ki podira vse meje v smislu hitrosti, pogona in teže.
Vozila imajo nosilnost do 120kg.
Z najzmogljivejšim modelom prevozite razdaljo do 20km in dosežete hitrost tudi do 25km/h.
Poganja jih Li-ionska baterija 5.2A/36V. Čas polnjenja do 5 ur Za 100% napolnjenost.

Je vozilo, ki podira vse meje v smislu hitrosti, pogona, teže in velikosti. Skiro ima nosilnost do 120 kg. Lahko prevozite razdaljo do 30 km
Z dodatno baterijo z povišano kapaciteto pa tudi do 40km in dosežete hitrost tudi do 35 km/h. Poganja ga Li-ionska baterija . Serijsko 10Ah / 36V Lithium Ion. Čas polnjenja do 5 ur za 100% napolnjenost. S pravilno uporabo ima lahko življenjsko dobo tudi do 2000 polnjenj oziroma lahko z njim prevozite več tisoč kilometrov. Primeren je za vse generacije, saj je zahtevnost obvladovanja minimalna. Skiro je opremljeno z LED zaslonom in LED žarometi spredaj in zadaj. Za udobno vožnjo poskrbijo 25.6cm ( 10’’ ) napihljiva kolesa odlično absorbirajo neravnine.
Skiro je preprosto zložljiv. Ima zadnjo disk zavoro.

Lastnosti

MATERIJAL: Aluminij
MOTOR – MOČ: 350 W brezkrtačni
ZAVORA:  Ročna disk zavora
BATERIJA: 10Ah / 36V Lithium Ion
KOLESA: 25.6cm ( 10’’ ) napihljiva
MAX HITROST: do 30Km/h
DOMET: do 30km
TEŽA: 14,5 kg
NOSILNOST: do 120 kg
ČAS POLNJENJA: cca. 5 do 6 ur
VODOODPORNO: IP63 (vlaga)
LED ŽAROMET: Spredaj, zadaj
Garancija eno Leto: 12 mesecev

V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.

Preverite dodatno E-MOBILNOST ponudbo znamke XPLORE

Šifra: XP9759 Kategoriji: ,

Morda vam bo prav tako všeč…