DRON HAWK X20 XP9611

Na zalogi


Dron Hawk X20 XP9611 je naš najnovejši dron kateri vas bo navdušil z svojo kompaktnostjo.
Njegova dolžina je 24cm ter širina 18cm, prav zato ima odlično stabilnost in mirno, kontrolirano letenje. Primeren za notranjo uporabo na krajše razdalje.

39,90

DRON HAWK X20 XP9611 je naš najnovejši dron kateri vas bo navdušil z svojo kompaktnostjo. Njegova dolžina je 24cm ter širina 18cm, prav zato ima odlično stabilnost in mirno, kontrolirano letenje. Primeren za notranjo uporabo na krajše razdalje. Propelerji so iz vseh strani, obdani z edinstveno kletko, katera ščiti DRON HAWK X20 XP9611, pred poškodbami, v primeru trka ob predmet/steno. Kar podaljša njegovo življenjsko dobo. V primeru, da pa se poškoduje kakšen propeler pa so zraven v paketu dodani tudi rezervni propelerji. Atraktivne barve ter vesoljske oblike. Enostavno ga povežete s priloženim daljinskim upravljalcem in že je pripravljen za atraktivne polete. Na sprednji strani ima vgrajeno led svetilko s hladno belim snopom svetlobe, za lažje polete v temnejših prostorih. Podpira funkcijo FLIP, ki ga naredi v smer ki jo sami določite oziroma v katerokoli smer je obrnjen. V pravo smer vas usmerjajo LED indikatorji v modri in rdeči barvi. Podpira tudi auto HOLD funkcijo s pritiskom na en gumb (točkovno lebdenje), ki tudi uravnava postavitev drona v zraku. Pri nas lahko opravite hiter nakup, z hitro dostavo. Zadovoljstvo strank je pri nas ključnega pomena. Kvaliteta izdelkov na prvem mestu.

LASTNOSTI

6-osni girostabilizator Flips & Rolls funkcija Enostavno vračanje z enim gumbom Enostavno letenje/upravljanje v vse smeri 2.4Ghz daljinski upravljalec Nastavitev hitrosti letenja (Slow/mid/high) Vzlet in pristanek z enim gumbom Baterija 3.7V / 500mAh Čas polnjenja: približno 60 min. preko USB kabla Čas letenja: približno 7-8 minut Domet letenja: približno 30-50m Dimenzije: 250 x 190 x 55 mm Preveri dodatno ponudbo DRONOV znamke XPLORE

Šifra: XP9611 Kategorija:
Teža0,34 kg
Dimenzije88 × 135 × 169 cm
Barva

,

Domet

Garancija

Kapaciteta baterije

500 mAh

Namen uporabe

Napajanje

Polnilna baterija

Osvetlitev

Priklop

Tip dodatka

Daljinski upravljalec

Tipalo

Velikost

25 cm

Morda vam bo prav tako všeč…