Zvočnik karaoke Shore 2 XP8807

Na zalogi

EAN: 3830054340541

Zabavajte se kjer koli s karaoke zvočnikom Shore 2. Z dvema mikrofonoma in Bluetooth povezavo ponuja večuporabniško doživetje. Podpora za USB, microSD, ter močan zvok s poudarjenim BASS efektom in LED svetlobnimi učinki zagotavljajo nepozaben glasbeni spektakel. Prenosljivost, večnamenska povezljivost in trpežna konstrukcija naredijo Shore 2 popolnega spremljevalca za vsako priložnost.

109,00

Na zalogi

Karaoke zvočnik Shore 2: Prenosna zabava z visoko kakovostjo zvoka

Prenosljivost in več-mikrofonski sistem
Shore 2 je popoln spremljevalec za vse vaše dogodivščine, saj združuje kompaktnost s funkcionalnostjo. Z dvema mikrofonoma omogoča večuporabniško doživetje, kar pomeni, da lahko skupaj s prijatelji prepevate svoje najljubše pesmi. Ne glede na to, ali ste na plaži, v parku ali karaoke noči doma, Shore 2 je vedno pripravljen na akcijo.

Več funkcijsko predvajanje in povezljivost

S tehnologijo Bluetooth lahko Shore 2 brezhibno povežete s svojimi pametnimi napravami in uživate v brezžičnem predvajanju svoje najljubše glasbe. Ne glede na to, ali imate shranjeno glasbo na pametnem telefonu, tablici ali prenosnem računalniku, jo lahko preprosto predvajate prek Bluetooth povezave.
Z različnimi vhodi, vključno z 2 x 6,3 mm jack vhodom, 1 x 3,5 mm audio AUX vhodom in podporo za TWS povezovanje (True Wireless Stereo), je Shore 2 pripravljen na povezovanje z različnimi napravami. LED zaslon z belo osvetlitvijo zagotavlja enostavno upravljanje, integriran ročaj pa olajša prenašanje.

Shore 2 ne ponuja samo brezhibnega predvajanja prek Bluetootha, ampak tudi številne druge možnosti. S podporo za predvajanje in snemanje na USB ključ ter spominsko kartico microSD boste imeli vedno dostop do svoje glasbe, ne glede na to, kje se nahajate. Podprti formati MP3 in WMA zagotavljajo široko združljivost z različnimi avdio formati.

Močan zvok in vizualni učinki

Z močnim 6.5’’ BASS zvočnikom in 2’’ TREBLE zvočnikom Shore 2 zagotavlja izjemno kakovost zvoka, ki bo zapolnila prostor. S funkcijo poudarjenega BASS efekta in vgrajenim FM radiem bo vsaka pesem zazvenela še bolj živo. Dodatno doživetje prinašajo vgrajeni animacijski DISCO LED LIGHT efekti, ki bodo popestrili vašo zabavo.

Enostavno napajanje in trpežna izdelava

Z vgrajenim AC-DC 9 V / 1.0 A adapterjem, polnilno baterijo 7.4 V / 3.6 Ah in ohišjem iz kvalitetne ABS plastike je Shore 2 pripravljen na dolge ure brezskrbne zabave. Dodan daljinski upravljavec pa vam omogoča popoln nadzor nad nastavitvami karaoke zvočnika. Z dimenzijami 344x260x255 mm in težo 4,1 kg je Shore 2 odličen sopotnik za vsak dogodek, ki ga želite narediti nepozaben.

Vzemite Shore 2 s seboj in doživite karaoke zabavo brez omejitev, kjer koli že ste!

Šifra: XP8807-2 Kategorija:
Teža4,1 kg
Dimenzije260 × 255 × 344 cm
AUX

Bluetooth

Domet

FM radio

Da

Garancija

Kapaciteta baterije

3600 mAh

Kolesa

Mikrofon

Brezžični, Žični

Moč

250 W

Namen uporabe

Napajanje

AC 220 V / DC 9 V

Osvetlitev

Priklop

Primerno za

Tip dodatka

Brezžični mikrofon, Daljinski upravljalec, Žični mikrofon

USB vhod

USB

Vrsta spominske kartice

Velikost

Velikost zvočnika: 1 x 6.5" (16.5 cm), Velikost zvočnika: 1 x 2" (5 cm)