DRON HAWK AVTO X60 XP9620

Ni na zalogi

EAN: 3830054336100

Dron Hawk X60 XP9620 je lahko dron ali avto, saj ima montirana za lažje pristajanje, ki preprečuje poškodbe nogic na dronu, lahko pa se tudi uporablja kot avto igrača če je teren za vožnjo temu primeren. Omogoča zabavno vožnjo in letenje ter izvajanje različnih obratov oziroma trikov v zraku.

39,90

Ni na zalogi

DRON HAWK AVTO X60 XP9620 je lahko dron ali avto, saj ima montirana za lažje pristajanje, ki preprečuje poškodbe nogic na dronu, lahko pa se tudi uporablja kot avto igrača če je teren za vožnjo temu primeren.
Omogoča zabavno vožnjo in letenje ter izvajanje različnih obratov oziroma trikov v zraku. Ima vse lastnosti drona, ki pa se lahko vozi kot avto, le da vozne lastnosti niso tako dovršene kot letenje, saj se poganja samo z propelerji, kolesa so montirana samo kot pripomoček. Za lažje sledenje je dron opremljen z več LED lučkami, tako, da je olajšana tudi vožnja ponoči ali v temnejših prostorih. Vgrajena baterija pa omogoča okoli 10 minut vožnje naenkrat. Upravljanje drona se izvaja z daljincem, s katerim drona tudi kalibrirate. Pri vožnji lahko uporabite tri različne hitrosti letenja ali vožnje po tleh. Je zelo enostavno ter primerno za vse generacije. DRON HAWK AVTO X60 XP9620 ima domet do 80m. Hitri spletni nakup, hitra dostava. Zadovoljstvo strank je naše glavno merilo, zato je kvaliteta na prvem mestu.

Avto Dron premer 18cm
LED osvetlitev
Vgrajena polnilna baterija 550mAh
Čas polnjenja 60 min
Čas letenja 6 do 8 min
Flip funkcija
Trije nivoji hitrosti letenja/vožnje
Daljinski upravljalec brezžični 2.4Ghz
Domet 80 m

Blagovna znamka XPLORE

Šifra: XP9620 Kategorija:

Morda vam bo prav tako všeč…