,

DALJINSKI UPRAVLJALNIK SONY XP2292

Na zalogi

EAN: 3830054337206

Daljinski upravljalnik, ki vam omogoča uporabo na Sony napravah. Združljivo z LCD, LED, Plasma, TV… Deluje kot originalni Sony daljinski upravljalec. Delovanje brez programiranja. Vstavite baterije in že deluje na Sony TV sprejemnikih. Deluje na razdalji do 12m.

12,90

Na zalogi

DALJINSKI UPRAVLJALNIK SONY XP2292, ki vam omogoča uporabo na SONY napravah. Združljivo z LCD, LED, Plasma, TV… Deluje kot originalni SONY daljinski upravljalec. Delovanje brez programiranja. Vstavite baterije in že deluje na SONY TV sprejemnikih.
Deluje takoj. Zajema vse glavne funkcije, ter večino sekundarnih funkcij. Deluje na razdalji do 12 m. Daljinski upravljalnik ima garancijo dve leti.

Podrobnosti

Ergonomski dizajn z velikimi gumbi
Univerzalni daljinski upravljalnik XP2292 za Sony naprave
Enostaven za uporabo
Domet do razdalje 12m
2×1,5V LR 03 AAA velikosti (ni priloženo)
2 leti garancije

Vsebina paketa

DALJINSKI UPRAVLJALNIK SONY XP2292
Garancijski list, izjava o skladnosti.

Navodila za uporabo

Odprite pokrovček za baterije na zadnji strani in vstavite 2 bateriji tipa (1,5V-AAA). Prepričajte se, da boste polariteto +/- vstavili pravilno.
Vaša naprava je pripravljena za uporabo.

Opozorilo

Vsa imena, blagovne znamke ki so omenjene so v lasti tretjih družb in so omenjene zgolj za reference. Ta daljinski upravljalec ni original sony in ni dizajniran, proizveden, potrjen ali sponzoriran iz strani družbe,

V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.
Preverite dodatno VIDEO ponudbo znamke XPLORE

Šifra: XP2292 Kategoriji: ,

Morda vam bo prav tako všeč…