,

DALJINSKI UPRAVLJALNIK SAMSUNG XP2291

Na zalogi

EAN: 3830054337190

Daljinski upravljalnik, ki vam omogoča uporabo na Samsung napravah. Združljivo z LCD, LED, Plasma, TV… Deluje kot originalni Samsung daljinski upravljalec. Delovanje brez programiranja. Vstavite baterije in že deluje na Samsung TV sprejemnikih. Deluje na razdalji do 12m.

12,90

Na zalogi

DALJINSKI UPRAVLJALNIK SAMSUNG XP2291, ki vam omogoča uporabo na SAMSUNG napravah. Združljivo z LCD, LED, Plasma, TV… Deluje kot originalni SAMSUNG daljinski upravljalec. Delovanje brez programiranja. Vstavite baterije in že deluje na SAMSUNG TV sprejemnikih.
Deluje takoj. Zajema vse glavne funkcije, ter večino sekundarnih funkcij. Deluje na razdalji do 12m. Daljinski upravljalnik ima garancijo dve leti.

Podrobnosti

Ergonomski dizajn z velikimi gumbi
Univerzalni DALJINSKI UPRAVLJALNIK SAMSUNG XP2291 naprave
Enostaven za uporabo
Domet do razdalje 12m
2×1,5V LR 03 AAA velikosti (ni priloženo)
2 leti garancije

Vsebina paketa

Univerzalni daljinski upravljalec XP2291
Garancijski list, izjava o skladnosti.

Navodila za uporabo

Odprite pokrovček za baterije na zadnji strani in vstavite 2 bateriji tipa (1,5V-AAA). Prepričajte se, da boste polariteto +/- vstavili pravilno.
Vaša naprava je pripravljena za uporabo.

Opozorilo

Vsa imena, blagovne znamke ki so omenjene so v lasti tretjih družb in so omenjene zgolj za reference. Ta daljinski upravljalec ni original SAMSUNG in ni dizajniran, proizveden, potrjen ali sponzoriran iz strani družbe,

V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.
Preverite dodatno VIDEO ponudbo znamke XPLORE

Šifra: XP2291 Kategoriji: ,

Morda vam bo prav tako všeč…