,

DALJINSKI UPRAVLJALNIK PHILIPS XP2293

Ni na zalogi

EAN: 3830054337213

Daljinski upravljalnik, ki vam omogoča uporabo na Philips napravah. Združljivo z LCD, LED, Plasma, TV… Deluje kot originalni Philips daljinski upravljalec. Delovanje brez programiranja. Vstavite baterije in že deluje na Philips TV sprejemnikih. Deluje na razdalji do 12m.

12,90

Ni na zalogi

DALJINSKI UPRAVLJALNIK PHILIPS XP2293, ki vam omogoča uporabo na PHILIPS napravah. Združljivo z LCD, LED, Plasma, TV… Deluje kot originalni PHILIPS daljinski upravljalec. Delovanje brez programiranja. Vstavite baterije in že deluje na PHILIPS TV sprejemnikih.
Deluje takoj. Zajema vse glavne funkcije, ter večino sekundarnih funkcij. Deluje na razdalji do 12 m. Daljinski upravljalnik ima garancijo dve leti.

Podrobnosti

Ergonomski dizajn z velikimi gumbi
Univerzalni DALJINSKI UPRAVLJALNIK PHILIPS XP2293 naprave
Enostaven za uporabo
Domet do razdalje 12m
2×1,5V LR 03 AAA velikosti (ni priloženo)
2 leti garancije

Vsebina paketa

Univerzalni daljinski upravljalec XP2293
Garancijski list, izjava o skladnosti.

Navodila za uporabo

Odprite pokrovček za baterije na zadnji strani in vstavite 2 bateriji tipa (1,5V-AAA). Prepričajte se, da boste polariteto +/- vstavili pravilno.
Vaša naprava je pripravljena za uporabo.

Opozorilo

Vsa imena, blagovne znamke ki so omenjene so v lasti tretjih družb in so omenjene zgolj za reference. Ta daljinski upravljalec ni original PHILIPS in ni dizajniran, proizveden, potrjen ali sponzoriran iz strani družbe,

V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.
Preverite dodatno VIDEO ponudbo znamke XPLORE

Šifra: XP2293 Kategoriji: ,

Morda vam bo prav tako všeč…