, ,

BREZŽIČNA MIŠKA XP1240

Na zalogi


Brezžična miška XP1240 je enostavna za uporabo in narejena, da dolgo in zanesljivo opravlja svoje delo. Odlikuje jo 2,4 GHz brezžična tehnologija z dometom do 10 m, ter povezovanje miške preko bluetooth 5.0 povezave. Ima tiho delovanje klika.

EAN:: 3830054339453

14,90

Na zalogi

BREZŽIČNA MIŠKA XP1240 je enostavna za uporabo in narejena, da dolgo in zanesljivo opravlja svoje delo. Preprosto priključite miško v USB režo vašega prenosnika ali osebnega računalnika in že ste pripravljeni na delo – ne potrebuje nameščanja programske opreme. Če ima vaša naprava bluetooth vmesnik pa lahko miško povežete tudi preko njega. Miška ima tehnologijo tihega klika. S svojo elegantno obliko miško preprosto pospravite v torbo in jo tako nesete s seboj kamorkoli greste. Visoko natančen optični senzor zagotavlja odzivno in gladko premikanje kazalca miške. Miška je ergonomsko oblikovana in vam bo lajšala upravljanje z računalnikom, ko boste sedeli v pisarni ali pa boste na poti. Odlikuje jo 2,4 GHz brezžična tehnologija z dometom do 10 m, ter povezovanje miške preko bluetooth 5.0 povezave. Garancija dve leti.

SISTEMSKE ZAHTEVE

DOS5.0/WIN95/98/NT/ME/2007XP/Vista/7/8/Unix/ Linux oz. kompatibilno.

NAMESTITEV

Priključite napravo v USB vhod. VARNO

NAVODILA

Izklopite računalnik. Priključite USB nano vmesnik v USB vhod. Vklopite računalnik. Pazite da ne poškodujete naprave. Vstavite baterijo 2x LR03 ,AAA

VARNOSTNA OPOZORILA

BREZŽIČNA MIŠKA XP1240 ne odpirajte oziroma posegajte v napravo sami. Naprave ne uporabljajte v vlažnem okolju. Za čiščenje uporabite suhe produkte namenjene čiščenju pisarniške opreme.

V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.

Preverite dodatno Računalniško ponudbo znamke XPLORE