, ,

BREZŽIČNA MIŠKA XP1240

Na zalogi

EAN: 3830054339453

Brezžična miška XP1240 je enostavna za uporabo in narejena, da dolgo in zanesljivo opravlja svoje delo. Odlikuje jo 2,4 GHz brezžična tehnologija z dometom do 10 m, ter povezovanje miške preko bluetooth 5.0 povezave. Ima tiho delovanje klika.

14,90

Na zalogi

BREZŽIČNA MIŠKA XP1240 je enostavna za uporabo in narejena, da dolgo in zanesljivo opravlja svoje delo. Preprosto priključite miško v USB režo vašega prenosnika ali osebnega računalnika in že ste pripravljeni na delo – ne potrebuje nameščanja programske opreme. Če ima vaša naprava bluetooth vmesnik pa lahko miško povežete tudi preko njega. Miška ima tehnologijo tihega klika. S svojo elegantno obliko miško preprosto pospravite v torbo in jo tako nesete s seboj kamorkoli greste. Visoko natančen optični senzor zagotavlja odzivno in gladko premikanje kazalca miške. Miška je ergonomsko oblikovana in vam bo lajšala upravljanje z računalnikom, ko boste sedeli v pisarni ali pa boste na poti. Odlikuje jo 2,4 GHz brezžična tehnologija z dometom do 10 m, ter povezovanje miške preko bluetooth 5.0 povezave. Garancija dve leti.

SISTEMSKE ZAHTEVE

DOS5.0/WIN95/98/NT/ME/2007XP/Vista/7/8/Unix/ Linux oz. kompatibilno.

NAMESTITEV

Priključite napravo v USB vhod. VARNO

NAVODILA

Izklopite računalnik. Priključite USB nano vmesnik v USB vhod. Vklopite računalnik. Pazite da ne poškodujete naprave. Vstavite baterijo 2x LR03 ,AAA

VARNOSTNA OPOZORILA

BREZŽIČNA MIŠKA XP1240 ne odpirajte oziroma posegajte v napravo sami. Naprave ne uporabljajte v vlažnem okolju. Za čiščenje uporabite suhe produkte namenjene čiščenju pisarniške opreme.

V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.

Preverite dodatno Računalniško ponudbo znamke XPLORE