, ,

ETUI ZA TABLIČNI RAČUNALNIK XP2752

Na zalogi


Etui za tablični računalnik XP2752, narejen iz tekstila v kombinaciji z umetnim usnjem, notranjost pa iz mehkih micro vlaken. Torbica omogoča funkcijo samo postavitve. Zaradi sistema ježkov bo tablica trdno stala v vseh položajih.

9,90

ETUI ZA TABLIČNI RAČUNALNIK XP2752 ponuja funkcijsko dovršen izdelek. Zunanjost torbice je narejena iz tekstila v kombinaciji z umetnim usnjem, notranjost pa iz mehkih micro vlaken. Torbica omogoča funkcijo samo postavitve. Zaradi sistema ježkov bo tablica trdno stala v vseh položajih. ETUI ZA TABLIČNI RAČUNALNIK XP2752 je primeren za vse tablične računalnike velikosti 24,63 cm oziroma 9,7 inch ( Minimalne / Maksimalne dimenzije tablice ) : 130-150mm/225-245mm Enostaven, priročen, uporaben in cenovno ugoden etui in zaščita v enem za vašo tablico. Narejen iz EKO usnja. Možnost postavitve tablice, za tipkanje, gledanje filmov, itd

Lastnosti

Originalen ovitek v originalni embalaži Izdelan iz visokokakovostnih snovi Možno odlaganje v vodoravno lego Notranja stran nudi predalčke za shranjevanje kartic Mobilnik je montiran v kvaliteten kalup, ki ponuja popolno zaščito Izjemno leži v dlani Aktiven in eleganten dizajn Mogoč pristop vsem tipkam in funkcijam brez težav Izjemno odporna in trpežna Ščiti pred odrgninami, udarci in škodo Raztega se čez robove ekrana in tako omogoča odlaganje mobilnika na ekran brez poškodb Ne vpliva na delovanje NFC in QI tehnologije V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu. Preverite dodatno RAČUNALNIŠKO ponudbo znamke XPLORE.

Morda vam bo prav tako všeč…