, ,

RADIO BUDILKA URA XP339

Na zalogi

EAN: 3830054336438

Ura z velikim LED zaslonom, ki vas bo budila z alarmom ali radijem. Nastavite lahko več različnih časov za bujenje, budilka podpora načina dremanja, čas dremanja se lahko spreminjaj (od 10min pa do 90min). Funkcija dveh alarmov in projekciranja ure na steno ali strop.

23,90

Na zalogi

RADIO BUDILKA URA XP339 z velikim LED zaslonom, ki vas bo budila z alarmom ali radijem. Nastavite lahko več različnih časov za bujenje, budilka podpora načina dremanja, čas dremanja se lahko spreminjaj (od 10min pa do 90min). Funkcija dveh alarmov in projekciranja ure na steno ali strop. Projektor je višinsko nastavljiv. Radio lahko shrani do 10 različnih postaj naenkrat. Poleg napajanja preko elektrike lahko ura deluje tudi s pomočjo dveh AAA baterij, preko katerih bo budila delovala tudi če zmanjka elektrike. Baterije niso priložene zraven v škatli. Jih lahko nadoknadno kupite za delovanje vašega radia. Glasnost RADIO BUDILKA URA XP339 je digitalno nastavljiva, tako da si lahko jakost zvoka nastavite po lastni želji. Garancija eno Leto eno leto.

LASTNOSTI

Vgrajen FM Radio z dvojnim alarmom
Projekcija časa na steno ( rdeče barve )
2.3cm ( 0.9’’ ) bel LED zaslon
Avtomatsko iskanje postaj
Funkcija ure in alarma
Možnost nastavitve dveh alarmov
Bujenje z alarmom ali radijem
Funkcija spanja in dremanja
Digitalna nastavitev jakosti zvoka
20 spominskih mest frekvenc
AC napajanje
DC ( 2xAAA baterije ) niso priložene
Velikost naprave: 153 (š) x 60 (d) x 98 (v) mm

V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.

Preverite dodatno AVDIO ponudb znamke XPLORE.

Šifra: XP339-BLACK Kategorije: , ,

Morda vam bo prav tako všeč…