,

RADIO BOOMBOX CD,USB,BLUETOOTH XP5402

Na zalogi

EAN: 3830054330993

Nastavite lahko več različnih časov za bujenje je opremljen je z vhodom za USB, SD kartice in CD predvajalnikom. Ima vgrajena dva zvočnika. Predvajate lahko glasbo iz priljubljenih radijskih postaj ali iz različnih medijev kot so CD (CD, CD-R, CD-RW kompatibilno), USB ključ in SD kartica.

49,90

Na zalogi

Prenosni RADIO BOOMBOX BLUETOOTH XP5402 z dobrimi tehničnimi parametri, učinkovitostjo, obliko in izredno dostopno ceno. Opremljen je z vhodom za USB, AUX vhodom/izhodom in CD predvajalnikom. Ima vgrajena dva zvočnika. Predvajate lahko glasbo iz priljubljenih radijskih postaj ali iz različnih medijev kot so CD (CD, CD-R, CD-RW kompatibilno), USB ključ in SD kartica. Napajate ga lahko preko baterij (4 x “C”) ali preko 220 V. Ima vgrajen LCD zaslon na katerem vam izpiše pomembne informacije. Za boljši signal ima vgrajeno teleskopsko anteno. Za povezovanje ima radio na voljo tudi Bluetooth, tako da lahko nanj povežete tudi vaše mobilne naprave. Če pa želite glasbo poslušate preko slušalk, pa ima radi tudi AUX izhod. Garancija eno Leto je eno leto.

LASTNOSTI

CD RADIO BOOMBOX BLUETOOTH XP5402 z digitalnim FM radiem
CD predvajalnik
Predvaja original glasbene in MP3 CD zapise
CD, CD-R, CD-RW kompatibilno
Vgrajen USB vhod za MP3 predvajanje
Vgrajen Bluetooth
Igraj/Pavza, Preskok, Ponovi(eno, vse) funkcije
3,5 mm Aux vhod in izhod za slušalke
FM digitalni Radio
Teleskopska FM antena
Moder LCD zaslon
AC napajanje AC 100-240V~ 50/60Hz
DC napajanje: 4 x “C” baterija (Ni vključena)
Velikost naprave: 245 (d) x 221(š) x 132(v)mm

V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.

Preverite dodatno AVDIO ponudb znamke XPLORE.

Šifra: XP5402-BLACK Kategoriji: ,

Morda vam bo prav tako všeč…