,

PODSTAVEK HLADILNIK XP1300

Na zalogi

EAN: 3830054335769

Hladilni podstavek XP1300 zmanjšuje obrabo prenosnika zaradi toplotne škode in podaljšajte življenjsko dobo.
Z ventilatorjem dvigne vaš prenosnik, za boljši pretok zraka in vsebuje 2×140 mm ventilator z LED osvetlitvijo, ki skrbi za hladno delovanje notranjih komponent.

15,90

Na zalogi

PODSTAVEK HLADILNIK XP1300 Zmanjšajte obrabo prenosnika zaradi toplotne škode in podaljšajte življenjsko dobo. Današnji visoko zmogljivi prenosniki ustvarijo visoko stopnjo toplote, ki bremeni vaše komponente in notranja vezja.
Ker se prostor v notranjosti vedno manjša, morajo ventilatorji delovati vedno močneje, za doseganje optimalne temperature delovanja.
PODSTAVEK HLADILNIK XP1300 za prenosne računalnike z ventilatorjem dvigne vaš prenosnik, za boljši pretok zraka in vsebuje 2×140 mm ventilator z LED osvetlitvijo, ki skrbi za hladno delovanje notranjih komponent.
Postajo preprosto priključimo preko USB vmesnika in že je pripravljena na uporabo. Vgrajen dodatni USB 2.0 vhoda, za razširitev vaših zmožnosti.

Lastnosti

Tiho delovanje
Za prenosnike od 10 ‘’do 17’’
Ambient LED osvetlitev
Dodatni USB konektor YEAR
USB napajanje
Prilagajanje nivoja naklona

Varnostna opozorila

Ne odpirajte oziroma ne posegajte v napravo sami. Naprave ne uporabljajte v vlažnem okolju. Za čiščenje uporabite suhe produkte namenjene čiščenju pisarniške opreme.
Pazite da podstavek ne pride v stik z vodo.

Ta izdelek Xplore XP1300 je v skladu z CE 2004/108/EEC in 73/23EC direktivo. PAB d.o.o. izjavlja da je ta izdelek Xplore XP1300 v skladu z zahtevami predpisa direktive 1999/5 ES R&TTE. Izjave o ustreznosti lahko poiščete na internetni strani

V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.
Preverite dodatno RAČUNALNIŠKO ponudbo znamke XPLORE.

Šifra: XP1300 Kategoriji: ,

Morda vam bo prav tako všeč…