KARAOKE ZVOČNIK CABANA 2 XP8802

Samo še 2 na zalogi

EAN: 3830054340480

Močan 300W karaoke zvočnik z žičnim in brezžičnim UHF mikrofonom, LED efekti in kompaktnim dizajnom z možnostjo vertikalne ali horizontalne postavitve. Popeljite zabavo na novo raven.

85,90

Samo še 2 na zalogi

 

Ponosno predstavljamo Cabana 2 – vašega zvestega spremljevalca v svetu zabave in glasbe. Ta izjemen karaoke zvočnik združuje najnaprednejše tehnologije in impresivno zmogljivost, da ustvari nepozabno vzdušje na vsakem dogodku. Ne glede na to, ali pripravljate nepozabno karaoke noč, želite popestriti zabavo ali preprosto uživati v vrhunskem zvoku, je Cabana 2 vaša najboljša izbira.

Zmogljivost se začne z BT-Wireless 5.0 tehnologijo, ki omogoča brezhibno povezavo do 10 metrov, kar vam omogoča popolno svobodo pri upravljanju avdio naprav. S podporo A2DP boste uživali v vrhunskem zvoku z bogatimi detajli, ne glede na vir glasbe. Zvočnik sprejema AUDIO signal in upravlja AUDIO naprave, kar zagotavlja enostavno upravljanje in pretakanje glasbe.

Cabana 2 nudi več možnosti za predvajanje glasbe, vključno z vhodom za microSD kartico (do 32GB) in podporo za predvajanje in snemanje na USB ključ. Zvočnik podpira formate MP3 in WMA, kar omogoča večjo prilagodljivost pri izbiri glasbe. Vgrajen FM radio v razponu od 87.5 MHz do 108 MHz omogoča spremljanje radijskih postaj.

 

Z močnim 2×4’’ (10,2cm) zvočnikom in maksimalno glasbeno močjo 300W Cabana 2 poskrbi za izjemno kakovosten zvok, ki napolni prostor. Vključena sta žični in brezžični UHF mikrofon, kar vam omogoča, da postanete zvezda karaoke večera. Vgrajeni DISCO LED LIGHT efekti ustvarijo pravo vzdušje diskoteke, medtem ko LED zaslon z rdečo osvetlitvijo omogoča enostavno upravljanje nastavitev.

 

 

Za dodatno prilagodljivost ima Cabana 2 vgrajeno polnilno baterijo 3.7V / 4500mAh, ki omogoča ure in ure zabave. Polnjenje je enostavno prek USB Type-C priključka, kar zagotavlja hitro polnjenje. S kompaktnimi merami 213mm x 195mm x 425mm je ta zvočnik pripravljen na vsako dogajanje. Za največjo preprostost je priložen tudi daljinski upravljavec.

Cabana 2 ne prinaša le izjemnega zvoka, temveč tudi atraktiven dizajn, z možnostjo postavitve v vertikalnem ali horizontalnem položaju. Zbudite svojo notranjo zvezdo z Cabana 2 in ustvarite nepozabne trenutke glasbe in zabave!

Šifra: XP8802-2 Kategorija:
Teža2,9 kg
Dimenzije213 × 195 × 425 cm
AUX

Barva

Bluetooth

Domet

FM radio

Da

Garancija

Kapaciteta baterije

4500 mAh

Kolesa

Mikrofon

Brezžični, Žični

Namen uporabe

Napajanje

Polnilna baterija

Osvetlitev

Priklop

Primerno za

Tip dodatka

USB Type-C / USB Type-A

USB vhod

DA

Velikost

Velikost zvočnika: 2 x 4" (10.2 cm)

Vrsta spominske kartice