, ,

ADAPTER BLUETOOTH XP584

Na zalogi


Bluetooth zvočni adapter XP584 je sprejemnik, ki povezuje vaše naprave, kot so slušalke, s standardnim avdio priključkom, ki podpirajo Bluetooth. Adapter uporablja Bluetooth verzijo 5.0, enostavno samo priključite svoje obstoječe slušalke v adapter in uživajte v brezžični glasbi.

EAN:: 3830054339576

29,90

Na zalogi

Bluetooth zvočni ADAPTER BLUETOOTH XP584 je sprejemnik, ki povezuje vaše naprave, kot so slušalke, s standardnim 3,5 mm avdio priključkom, v naprave, ki podpirajo Bluetooth. Adapter uporablja Bluetooth verzijo 5.0, enostavno samo priključite svoje obstoječe slušalke v adapter in uživajte v brezžični glasbi, preko prej omenjene povezave. ADAPTER BLUETOOTH XP584 je majhne in kompaktne izdelave. Enostavno namestite napravo. Ima vgrajene tipke za krmilnjenje glasbe, tipko za sprejemanje klicev ter RX-TX, ki sprejema ali oddaja signal (bluetooth, AUX) za nemoteno poslušanje vaše priljubljene glasbe. Za prostoročno telefoniranje ima vgrajen mikrofon, ki zmanjšuje šume iz okolice med samim klicem. Polni se preko microUSB kabla, baterija za zadošča za 7 ur predvajanja naenkrat. Kar je več kot pri ostalih ponudnikih. Tudi kar se tiče cene je zelo ugodno. Majhen, priročen in lahek za vašo uporabo. Adapter ima tudi enoletno garancijo.

Lastnosti

Bluetooth verzija: 5.0

Bluetooth domet: 10m

Domet mikrofona: 0,5-2m

Napetost polnjenja: DC5V

Delovna napetost: DC 3.7V

Kapaciteta baterije: 280mah

Čas polnjenja: 2ura

Čas predvajanja: 7uri

Podpora dveh povezanih Bluetooth naprav hkrati

Sprejema AUDIO signal in opravlja AUDIO naprave

V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.

Preverite dodatno AVDIO ponudb znamke XPLORE.

Šifra: XP584 Kategorije: , ,