USB RAZDELILEC HUB XP2550

Na zalogi

EAN: 3830054339668

Z USB razdelilcem HUB XP2550 razširite število vrat na prenosnem računalniku in se povežite z več napravami preko 3.0 in 2.0 USB vrat.  USB vozlišče v majhni in trpežni obliki, izjemno priročen, uporaba je zelo lahka, saj ga samo priklopite v vašo napravo in že ga lahko uporabljate.

15,90

Na zalogi

Z USB RAZDELILEC HUB XP2550 resnično lahko kar najbolje izkoristite svoj prenosnik ali računalnik. Razširite število vrat na prenosnem računalniku in se povežite z več napravami preko 3.0 in 2.0 USB vrat.  USB vozlišče v majhni in trpežni obliki, izjemno priročen, uporaba je zelo lahka, saj ga samo priklopite v vašo napravo in že ga lahko uporabljate. Če vam na vaši napravi zmanjkuje priklopov USB Tipa-A, lahko s to napravo to enostavno rešite. Priklopite nanj dodatno miško ali tipkovnico, igralni plošček ali pa tiskalnik, ter že jih lahko začnete uporabljati.

Lastnosti

-Štirje USB vhodi
-1x USB 3.0 Hitri prenos podatkov do 5Gb/s
-3x USB 2.0 Hitrost prenosa podatkov do 480Mb/s
-LED indikator delovanja
-Preprosta in hitra namestitev-brez nameščanja gonilnikov
-Aluminijasto ohišje
-Majhna in atraktivna oblika
-Barva: Grafitno srebrna

V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.

Preverite dodatno ponudbo elektro dodatov znamke XPLORE

Šifra: XP2550 Kategorija: