,

UNIVERZALNI NAPAJALNIK QUICKCHARGE 65W (3 vhodi) Type-C XP2880

Na zalogi

EAN: 3830054338548

Kompaktni univerzalni polnilnik s kablom (Type-C) za polnjenje vašega prenosnega računalnika ali katerekoli druge naprave z vrati USB-type C. Polni tudi druge naprave z vrati USB-C, kot so telefoni in tablice, slušalke. Deluje z prenosnimi računalniki do 65W in z vrati USB Type-C.

49,90

Na zalogi

UNIVERZALNI NAPAJALNIK QUICKCHARGE XP2880, kompaktni 65W polnilnik s kablom Type-C, za polnjenje vašega prenosnega računalnika PD Charge ali katerekoli druge naprave z vrati USB-type C.
Deluje z prenosnimi računalniki do 65W in z vrati USB Type-C .
Polni tudi druge naprave z vrati USB-C, kot so telefoni in tablice, kar je velik plus.
In ostali aparati z možnostjo USB polnitve.
Preko USB-A izhodov omogoča Quick charge funkcijo. Kar pomeni ,da bodo vaše mobilne naprave hitro in kvalitetno napolnjene.
65 W skupne izhodne moči, s podporo za 5/9/12/15/20 V
Napajalnik univerzalni XP2880 deluje s 100-240 V, 50/60 Hz: Je idealen za potovanja in domačo uporabo. Lahko ga vzamete seboj na drug konec sveta, in boste brez skrbi imeli vedno napolnjeno vašo napravo.

Lastnosti

Brez ročnih nastavitev, enostavno priključite in začnite: samodejno zaznavanje napetosti in moči s pomočjo tehnologije Power Delivery.
Edinstvena, kompaktna in trpežna izvedba
Energetsko učinkovita zasnova z zaščito pred preobremenitvijo in kratkim stikom.
Priložen 1 m dolg kabel USB-C na tip USB-C.

UNIVERZALNI NAPAJALNIK QUICKCHARGE XP2880 z garancijo eno leto.

V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.

Preverite dodatno Računalniško ponudbo znamke XPLORE

Šifra: XP2880-WHITE Kategoriji: ,

Morda vam bo prav tako všeč…