, ,

RAČUNALNIŠKI ZVOČNIK XP8400

Na zalogi


Je kakovosten komplet zvočnikov 2.0, ki predstavlja odlično rešitev za vaš osebni računalnik, prenosni računalnik, netbook ali tablični računalnik. Jasen stereo zvok v kompaktnem ohišju. Komplet zvočnikov, ki ju brez težav priklopimo na prenosnike ali katerekoli druge naprave.

EAN:: 3830054333505

8,90

Na zalogi

RAČUNALNIŠKI ZVOČNIK XP8400 je kakovosten komplet zvočnikov 2.0, ki predstavlja odlično rešitev za vaš osebni računalnik, prenosni računalnik, netbook ali tablični računalnik.
Jasen stereo zvok v kompaktnem ohišju. Komplet zvočnikov, ki ju brez težav priklopimo na prenosnike ali katerekoli druge naprave z 3,5mm audio izhodom ali USB vmesnikom ter prenašamo po prostoru. Zvočnik ima odličen zvok s katerim hitro poskrbite da vašo najljubšo pesem slišijo tudi sosedje. Frekvenčni razpon sega od 90 Hz pa vse do 20kHz. Omogoča USB napajanja z izhodom 2 × 3 W. Kabel med zvočnikoma je dolg 55 cm. Zvočnik je narejen v atraktivno oranžno.
Te stereo zvočniki zagotavljajo jasen zvok, kompaktna oblika pa je odlična za manjše prostore. Največ se jih uporablja doma v pisarniški sobi. Prav tako, vam zvočniki omogočajo lahek dostop do vseh kontrol. RAČUNALNIŠKI ZVOČNIK XP8400 z garancijo eno leto.

Lastnosti

Stereo zvočniki
Frekvenčni razpon: 90~20000KHz
2x3V izhodna moč
Velikost zvočnika: ‑50mm
Senzitivnost: -86dB±2dB
Napajanje USV 5V
Vtič: ‑3.5mm stereo
Regulator jakosti zvoka
Majhna velikost

V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.

Preverite dodatno RAČUNALNIŠKO ponudbo znamke XPLORE

Šifra: XP8400-BLACK Kategorije: , ,

Morda vam bo prav tako všeč…