, ,

RAČUNALNIŠKI ZVOČNIK XP8400

Na zalogi

EAN: 3830054333505

Je kakovosten komplet zvočnikov 2.0, ki predstavlja odlično rešitev za vaš osebni računalnik, prenosni računalnik, netbook ali tablični računalnik. Jasen stereo zvok v kompaktnem ohišju. Komplet zvočnikov, ki ju brez težav priklopimo na prenosnike ali katerekoli druge naprave.

8,90

Na zalogi

RAČUNALNIŠKI ZVOČNIK XP8400 je kakovosten komplet zvočnikov 2.0, ki predstavlja odlično rešitev za vaš osebni računalnik, prenosni računalnik, netbook ali tablični računalnik.
Jasen stereo zvok v kompaktnem ohišju. Komplet zvočnikov, ki ju brez težav priklopimo na prenosnike ali katerekoli druge naprave z 3,5mm audio izhodom ali USB vmesnikom ter prenašamo po prostoru. Zvočnik ima odličen zvok s katerim hitro poskrbite da vašo najljubšo pesem slišijo tudi sosedje. Frekvenčni razpon sega od 90 Hz pa vse do 20kHz. Omogoča USB napajanja z izhodom 2 × 3 W. Kabel med zvočnikoma je dolg 55 cm. Zvočnik je narejen v atraktivno oranžno.
Te stereo zvočniki zagotavljajo jasen zvok, kompaktna oblika pa je odlična za manjše prostore. Največ se jih uporablja doma v pisarniški sobi. Prav tako, vam zvočniki omogočajo lahek dostop do vseh kontrol. RAČUNALNIŠKI ZVOČNIK XP8400 z garancijo eno leto.

Lastnosti

Stereo zvočniki
Frekvenčni razpon: 90~20000KHz
2x3V izhodna moč
Velikost zvočnika: ‑50mm
Senzitivnost: -86dB±2dB
Napajanje USV 5V
Vtič: ‑3.5mm stereo
Regulator jakosti zvoka
Majhna velikost

V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.

Preverite dodatno RAČUNALNIŠKO ponudbo znamke XPLORE

Šifra: XP8400-BLACK Kategorije: , ,

Morda vam bo prav tako všeč…