,

PRENOSNI RADIO FM,MP3,MP4 XP330

Na zalogi

EAN: 3830054338012

Idealen za tiste, ki radi preživljajo veliko časa na prostem, vendar želijo ostati v stiku z najnovejšimi novicami in najljubšimi radijskimi postajami. Ima izhod za slušalke, ter funkcijo alarma in FM/AM sprejemnik z možnostjo shranjevanja do 50 postaj.

12,90

Na zalogi

PRENOSNI RADIO FM,MP3,MP4 XP330 je idealen za tiste, ki radi preživljajo veliko časa na prostem, vendar želijo ostati v stiku z najnovejšimi novicami in najljubšimi radijskimi postajami. Ima izhod za slušalke, ter funkcijo alarma in FM/AM sprejemnik z možnostjo shranjevanja do 50 postaj. Vendar pa za poslušanje ne potrebujete nujno slušalk saj ima radio tudi zvočnik. Med postajami se premikate z analognim indikatorjem FM/AM frekvence, moč zvoka pa spreminjate z analognim vrtljivim gumbom.
Za boljše lovljenje signala ima radio vgrajeno teleskopsko anteno.
Za napajanje uporablja 2x AAA baterija (niso priložene). Je majhne in kompaktne izdelave iz kvalitetne ABS plastike, PRENOSNI RADIO FM,MP3,MP4 XP330 ima garancijo eno leto. Je tako majhen, da ga lahko vzamete seboj povsod kjerkoli in kadarkoli. Standardna oblika vam daje retro občutek.

LASTNOSTI

Analogni indikator frekvence
Teleskopska mini antenna
Vgrajen zvočnik odličnega zvoka
AUX izhod za slušalke
Napajanje 2x AAA baterija (ni priložena) Baterije je potrebno posebej kupiti in sicer 2x AAA
Velikost naprave: 63(š) x 29(d) x 98(v)mm

V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.

Preverite dodatno AVDIO ponudb znamke XPLORE.

Šifra: XP330-BLACK Kategoriji: ,

Morda vam bo prav tako všeč…