, ,

BLUETOOTH TWS SLUŠALKE XP5912

Na zalogi


Bluetooth TWS slušalke XP5912 se ponašajo z vrhunskim zvokom in zmogljivo baterijo, ki zagotavlja do več ur neprekinjene uporabe. Elegantno oblikovano prenosno ohišje, podpira predvajanje glasbe na (mobilni telefon, tablični računalnik,…).

EAN:: 3830054339101

25,90 DDV

Na zalogi

BLUETOOTH TWS SLUŠALKE XP5912 se ponašajo z vrhunskim zvokom in zmogljivo baterijo, ki zagotavlja do več ur neprekinjene uporabe.

Kapaciteta baterije 400mAh, v kombinaciji z elegantno oblikovanim prenosnim ohišjem podpirajo predvajanje glasbe na (mobilni telefon, tablični računalnik,…) Poleg Bluetooth povezovanja imajo slušalke tudi vhod za micro SD kartico ter vgrajen FM radio za poslušanje radijskih postaj in priklop za AUX kabel. BLUETOOTH TWS SLUŠALKE XP5912 omogočajo prostoročno telefoniranje s pomočjo vgrajenega mikrofona in tehnologije preprečevanja hrupa za bolj čiste in razumljive pogovore.

Polnijo se preko kabla MicroUSB. Glavne karakteristike slušalk so odličen zvok, prenosno ohišje ter veliko načinov povezovanja ter udobne naglavne blazinice s katerimi lahko nemoteno poslušate glasbo. Garancija eno leto.

Lastnosti

Bluetooth verzija: 5.0
Bluetooth domet: Senzitivnost : -85dB
Podpora A2DP
Sprejema audio signal in uporablja audio naprave
Podpora HFP/HSP prostoročni način
Vgrajen mikrofon za prostoročno telefonijo
Vhod za micro SD kartico
Vhod Aux in, dolžina kabla en meter 3,5 mm stereo
Podprti format MP3/WMA
Vgrajen FM radio 87,5-108 Mhz
Avtomatsko iskanje frekvenc
Velikost zvočnika 40 mm
Polnilna baterija 400 mAh
Atraktivne oblike slušalk

Preverite dodatno AVDIO ponudbo znamke XPLORE

Šifra: XP5912-BLACK Kategorije: , ,

Morda vam bo prav tako všeč…