fbpx
, ,

ZVOČNIK KARAOKE XP8817 FLASH

Zaloga:

Ni na zalogi


Karaoke zvočnik je  idealen multimedijski center, saj ima vgrajeno Bluetooth povezavo za povezavo z vašim pametnim telefonom ali tablico, nanjo lahko priklopite ter predvajate glasbo iz USB naprav ali, ali pa direktno preko AUX vhoda ( MP3 predvajalnika, prenosnega računalnika itd… ). 900W maksimalne glasbene moči. Vgrajeni Plasma DISCO LED LIGHT efekti. Poleg vsega ima vgrajen tudi kvaliteten FM Radio tuner, kar pomeni, da lahko vedno poslušate tudi vaše najbolj priljubljene radijske postaje. Garancija eno leto.

259.00

Ni na zalogi

Izredna moč in globok zvok. Ne glede nato, ali samo predvajate glasbo ali se zabavate s karaokami, je XPLORE XP8117 idealna rešitev za vas. Z avdio sistemom XPLORE XP8817 lahko priredite tudi pravo KARAOKE zabavo, saj lahko nanj priklopite kar 2 žična ali brezžična mikrofona in že se začne prava zabava in avdio pustolovščina. Vgrajeni Plasma DISCO LED LIGHT efekti za nepozabno izkušnjo, Equalizer pa za optimalno nastavitev zvoka. Akustični avdio sistem bo vedno poskrbel za super zabavo in razpoloženje znotraj ali na prostem.

Pritrjena kolesa na spodnji strani, ter zložljiv zgornji ročaj, dajejo popolno svobodo gibanja in prenašanja sistema ter poslušanje glasbe na elektriko kjerkoli in kadarkoli.
XPLORE XP8817 je idealen multimedijski center, saj ima vgrajeno Bluetooth povezavo za povezavo z vašim pametnim telefonom ali tablico, nanjo lahko priklopite ter predvajate glasbo iz USB naprav ali, ali pa direktno preko AUX vhoda ( MP3 predvajalnika, prenosnega računalnika itd… ). Poleg vsega ima vgrajen tudi kvaliteten FM Radio tuner, kar pomeni, da lahko vedno poslušate tudi vaše najbolj priljubljene radijske postaje.
Na vrhu zvočnika je mini mešalna miza z vsemi nastavitvami in kontrolo, poleg tega pa je priložen tudi daljinski upravljalnik, tako da bo upravljanje naprave za vas prava malenkost.
Postanite pravi DJ in pripravili za vaše prijatelje nepozaben dogodek in zabavo!

LASTNOSTI

Super prenosni zvočnik + 2 x brezžični mikrofon
Vgrajen FM radio
Podpora predvajanja preko Bluetooth
Podpora predvajanja in snemanja na USB ključ
Funkcija karaoke z priloženima mikrofonoma
Podprti formati: MP3 in WMA
Močan 2x 25,4cm ( 10” ) BASS nizkotonec in 1x 2,5cm ( 1’’ ) TREBLE visokotonec
900W makismalne glasbene moči
Mikrofon: 2x Brezžični 201.6Mhz
Vgrajeni Plasma DISCO LED LIGHT efekti
2x 6,3mm jack vhod, za priklop glasbila
1x 3,5mm avdio vhod
Dodan daljinski upravljalec
LED zaslon z belo osvetlitvijo
Napajanje: AC110V-240V~50/60MHz
Vgrajena polnilna baterija 12V 7Ah
Vgrajen ročaj in kolesa za lažji transport
Ohišje iz kvalitetne ABS plastike
Velikost: 365x355x900mm

Šifra: 3830054339262 Kategorije: , ,