fbpx
, ,

ZVOČNIK KARAOKE XP8814 EFFECT

Zaloga:

Ni na zalogi


Karaoke zvočnik je  idealen multimedijski center, saj ima vgrajeno Bluetooth povezavo za povezavo z vašim pametnim telefonom ali tablico, nanjo lahko priklopite ter predvajate glasbo iz USB naprav ali, ali pa direktno preko AUX vhoda ( MP3 predvajalnika, prenosnega računalnika itd… ). 450W maksimalne glasbene moči. Vgrajeni Plasma DISCO LED LIGHT efekti. Poleg vsega ima vgrajen tudi kvaliteten FM Radio tuner, kar pomeni, da lahko vedno poslušate tudi vaše najbolj priljubljene radijske postaje. Garancija eno leto.

119.90

Ni na zalogi

Izredna moč in globok zvok. Ne glede nato, ali samo predvajate glasbo ali se zabavate s karaokami, je XPLORE XP8814 idealna rešitev za vas. Z avdio sistemom XPLORE XP8814 lahko priredite tudi pravo KARAOKE zabavo, saj lahko nanj priklopite kar 2 žična ali brezžična mikrofona in že se začne prava zabava in avdio pustolovščina. Vgrajeni Plasma DISCO LED LIGHT efekti za nepozabno izkušnjo, Equalizer pa za optimalno nastavitev zvoka. Akustični avdio sistem bo vedno poskrbel za super zabavo in razpoloženje znotraj ali na prostem.

Pritrjena kolesa na spodnji strani, ter zložljiv zgornji ročaj, dajejo popolno svobodo gibanja in prenašanja sistema ter poslušanje glasbe na elektriko kjerkoli in kadarkoli.
XPLORE XP8814 je idealen multimedijski center, saj ima vgrajeno Bluetooth povezavo za povezavo z vašim pametnim telefonom ali tablico, nanjo lahko priklopite ter predvajate glasbo iz USB naprav ali, ali pa direktno preko AUX vhoda ( MP3 predvajalnika, prenosnega računalnika itd… ). Poleg vsega ima vgrajen tudi kvaliteten FM Radio tuner, kar pomeni, da lahko vedno poslušate tudi vaše najbolj priljubljene radijske postaje.
Na vrhu zvočnika je mini mešalna miza z vsemi nastavitvami in kontrolo, poleg tega pa je priložen tudi daljinski upravljalnik, tako da bo upravljanje naprave za vas prava malenkost.
Postanite pravi DJ in pripravili za vaše prijatelje nepozaben dogodek in zabavo!

LASTNOSTI

Super prenosni zvočnik + mikrofon
Vgrajen FM radio
Podpora predvajanja preko Bluetooth
Podpora predvajanja in snemanja na USB ključ
Podpora predvajanja iz spominske kartice microSD
Funkcija karaoke z priloženim mikrofonom
Podprti formati: MP3 in WMA
Močan 2 x 15,2cm ( 6’’ ) BASS nizkotonec in 2,54cm  ( 1’’ )
TREBLE visokotonec
450W maksimalne glasbene moči
Mikrofon: 1x žični
Vgrajeni Plasma DISCO LED LIGHT efekti
2 x 6,3mm jack vhod, za priklop glasbila
1 x 3,5mm audio AUX vhod
TWS funkcija
Kvaliteten zvok
Dodan daljinski upravljalec
LED zaslon z modro osvetlitvijo
Napajanje: DC 9V
Vgrajena polnilna baterija 7.4V / 3.6Ah
Vgrajen ročaj za lažji transport
Ohišje iz kvalitetne ABS plastike
Velikost: 270x260x600mm

Šifra: 3830054339255 Kategorije: , ,