,

SVETILKA DISKO LED RGB 3W XP6500

Na zalogi

EAN: 3830054337237

Enostavno pripravite DISCO doživetje kjerkoli želite z LED disko svetilko XP6500. Tam kjer ni elektrike s pomočjo 3xAAA baterij ali pa tam kjer lahko uporabite USB kabel za napajanje. Na ravno podlago postavite DISCO BALL, priključite na vir napajanja, zatemnite prostor, in zabava se prične.

9,90

Na zalogi

Enostavno pripravite DISCO doživetje kjerkoli želite z SVETILKA LED DISKO XP6500.
Tam kjer ni elektrike s pomočjo 3xAAA baterij ali pa tam kjer lahko uporabite USB kabel za napajanje.
Na ravno podlago postavite DISCO BALL oziroma disko svetilko, priključite na vir napajanja, zatemnite prostor, in zabava se prične. Neglede na veličino prostora vam bo svetilka pričarala pravo zabavo kjerkoli in kadarkoli. Ne odlašaj in nabavi si Led disko svetilko tudi ti.

Led DISCO svetilke so primerne za domače zabave, zabavajte se z zabavnimi DISCO svetlobnimi telesi. Razveselite svoje najbližje z zabavnimi DISCO sijalkami in vašim najmlajšim ustvarite disco vzdušje v domačem prostoru. Svetilke so primerne za dom, bar, klub in v ostalih prostorih za zabave. Svetilka led disko XP6500 z garancijo eno leto.

Lastnosti

Rotacijska disko LED svetilka
Pravi disko efekti v treh barvah
LED efekti v rdeči, zeleni in modri barvi
Število LED diod 3
ON/OFF stikalo

Delovanje na

USB 5V (kabel priložen)
3xAA (niso priložene)
Avtomatski preklop
Moč/Poraba: 1.8W
Življenska doba: 20000 ur

V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo.
Vse to na enem mestu.

Preverite dodatno ponudbo ELEKTRO DODATKI ponudbo znamke XPLORE

Šifra: XP6500-3W Kategoriji: ,

Morda vam bo prav tako všeč…