,

SVETILKA DISKO LED RGB 1,8W XP6501

Na zalogi

EAN: 3830054337220

Enostavno pripravite DISCO doživetje kjerkoli želite z disko led svetilko XP6501. Tam kjer ni elektrike s pomočjo 3xAAA baterij ali pa tam kjer lahko uporabite USB kabel za napajanje. Na ravno podlago jo postavite oziroma disko svetilko, priključite na vir napajanja, zatemnite prostor.

9,90

Na zalogi

Enostavno pripravite DISCO doživetje kjerkoli želite z SVETILKA DISKO LED RGB XP6501.

Tam kjer ni elektrike s pomočjo 3xAAA baterij ali pa tam kjer lahko uporabite USB kabel za napajanje.

Na ravno podlago postavite DISCO BALL oziroma disko svetilko, priključite na vir napajanja, zatemnite prostor, in zabava se prične. Neglede na veličino prostora vam bo svetilka pričarala pravo zabavo kjerkoli in kadarkoli. Ne odlašaj in nabavi si Led disko svetilko tudi ti.

Led DISCO svetilke so primerne za domače zabave, zabavajte se z zabavnimi DISCO svetlobnimi telesi. Razveselite svoje najbližje z zabavnimi DISCO sijalkami in vašim najmlajšim ustvarite disco vzdušje v domačem prostoru. Svetilke so primerne za dom, bar, klub in v ostalih prostorih za zabave. SVETILKA DISKO LED RGB XP6501 z garancijo eno leto.

Lastnosti

Rotacijska disko LED svetilka

Pravi disko efekti v treh barvah

LED efekti v rdeči, zeleni in modri barvi

Število LED diod 3

ON/OFF stikalo

Delovanje na

USB 5V (kabel priložen)

3xAA (niso priložene)

Avtomatski preklop

Moč/Poraba: 1.8W

Življenska doba: 20000 ur

V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo.

Vse to na enem mestu.

Preverite dodatno ponudbo ELEKTRO DODATKI ponudbo znamke XPLORE

Šifra: XP6501-1,8W Kategoriji: ,

Morda vam bo prav tako všeč…