,

RADIO BOOMBOX XP5403

Na zalogi


Moderno zasnovan FM stereo radio boombox XP5403 predvajalnik in izredno dostopno ceno. Opremljen je z vhodom za USB, AUX vhodom, Bluetooth sprejemnikom in CD predvajalnikom. Ima vgrajena dva zvočnika.

49,90

Moderno zasnovan FM stereo RADIO BOOMBOX XP5403 predvajalnik in izredno dostopno ceno. Opremljen je z vhodom za USB, AUX vhodom, Bluetooth sprejemnikom in CD predvajalnikom. Ima vgrajena dva zvočnika. Predvajate lahko glasbo iz priljubljenih radijskih postaj ali iz različnih medijev kot so CD (CD, CD-R, CD-RW kompatibilno), USB ključ. Napajate ga lahko preko baterij (8 x “C”) ali preko 220 V. Ima vgrajen LCD zaslon na katerem vam izpiše pomembne informacije. Za boljši signal ima vgrajeno teleskopsko anteno. Za povezovanje ima radio na voljo tudi Bluetooth, tako da lahko nanj povežete tudi vaše mobilne naprave. Če pa želite glasbo poslušate preko slušalk, pa ima radi tudi AUX izhod. Na voljo v črni in beli barvi. Radio boombox XP5403 z garancijo eno leto.

LASTNOSTI

CD Boombox z FM radiem CD predvajalnik Predvaja original in MP3 CD zapise CD, CD-R, CD-RW kompatibilno Vgrajen USB vhod predvajanje iz USB ključa Igraj/Pavza, Preskok, Ponovi ( eno, vse ) funkcije 3,5mm Aux vhod Digitalni FM Radio Teleskopska FM antena LCD zaslon AC napajanje ( 230V ) DC napajanje: 8 x “C” baterija ( Ni vključena ) Velikost naprave: 280(d) x 249(š) x 140(v)mm V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu. Preverite dodatno AVDIO ponudb znamke XPLORE.

Šifra: XP5403 Kategoriji: ,

Morda vam bo prav tako všeč…