, ,

PRENOSNI BLUETOOTH PRENOSNI ZVOČNIK XP838

Ni na zalogi


Bluetooth prenosni zvočnik XP838, ima režo MicroSD, FM Radio, AUX. Podpira glasbeni format MP3, MP4 in WAV. Lahko ga povežete z mobilnimi telefoni, tabličnimi računalniki, prenosnimi računalniki. Njegove največje prednosti so kvaliteten zvok in kompaktna ergonomska oblika za prenašanje.

EAN:: 3830054332638

22,41

Ni na zalogi

Prenosni bluetooth zvočnik XP838, je mini prenosni profesionalni MP3 Bluetooth prenosni zvočnik. Ima režo MicroSD, FM Radio, AUX. Podpira glasbeni format MP3, MP4 in WAV. Lahko ga povežete z mobilnimi telefoni, tabličnimi računalniki, prenosnimi računalniki.
Z vstavljeno microSD kartico ali USB ključa postane prava glasbena skrinjica. Brez težav pa tudi ujame in shrani FM frekvence v dosegu. Zvočnik za delovanje uporablja Li-ion baterijo, ki se jo lahko enostavno zamenja in se tako zvočniku podaljša delovanje.
Njegove največje prednosti so kvaliteten zvok, samostojna uporaba s predvajanjem preko Bluetooth brezžične povezave in kompaktna ergonomska oblika pa prenašanje kamorkoli greste. Prav njegova oblika ter ”majhnost” vas bo očarala, in bo nepogrešljiv na vsakem vašem koraku. Zabava zagotovljena vedno in povsod. PRENOSNI Bluetooth prenosni zvočnik XP838 ima garancijo eno leto.
V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.

Lastnosti

Podpora microSD kartice
Podpora USB ključa
Vgrajen FM radio
Vgrajen Bluetooth
Podpora Bluetooth telefonije
Bluetooth verzija: 2.1+EDR
Bluetooth domet: do 10m
LED zaslon
Zvočnik:(4)*3W x2
Izhodna moč: 3W x2
Polnjenje: 5V±0.05V/USB
Razpon signala in šuma:>85Db
Vgrajena Li-ion baterija
Atraktivne barve

Šifra: XP838-BLUE Kategorije: , ,

Morda vam bo prav tako všeč…