, ,

PRENOSNA BATERIJA POWERBANK XP223

Na zalogi


Prenosna baterija powerbank XP223 oziroma mobilni napajalnik z 10.000 mAh je odlična dodatna oprema za tiste, ki potrebujejo dodaten polnilec vedno s seboj. Power bank je opremljen z vhodom Micro USB za polnjenje same baterije ter z dvema USB izhodoma.

24,90

PRENOSNA BATERIJA POWERBANK XP223 oziroma mobilni napajalnik z 10000mAh / 3x Izhod / 2x Vhod je odlična dodatna oprema za tiste, ki potrebujejo dodaten polnilec vedno s seboj. Power bank z močjo 10.000 mAh je opremljen z vhodom Micro USB za polnjenje same baterije ter z dvema USB izhodoma, od katerih je en izhod za zelo hitro polnjenje Type-C saj omogoča napolnitev 60% baterije v samo 30 minutah. Nikoli več ne zamudite pomembnega klica zaradi izpraznjene baterije, saj lahko svoj telefon s PRENOSNA BATERIJA POWERBANK XP223 napolnite kar na poti. Uporaba je povsem preprosta, svoj telefon samo priklopite na prenosno baterijo, polnjenje pa se bo začelo samodejno. Polnilna kapaciteta 10000 mAh bo poskrbela, da boste brez težav večkrat napolnili svojo napravo, zaradi tanke oblike pa prenosna baterija ne bo zavzela skoraj nič dodatnega prostora. Poleg že naštetega, prenosna baterija z enim pritiskom na gumb izpiše LED napis o stanju svoje napolnjenosti, tako da boste vedno vedeli, kdaj jo je treba ponovno napolniti.

Lastnosti

Kapaciteta 10000 mAh Baterija: Li-Polimer 2 Vhoda: Micro USB , Type-C 3x izhodi: Dual USB / 2.1 A max, Type-C LED zaslon, indikator kapacitete v % Gumirano ohišje Visokozmogljiv procesor Poseben sistem za zaščito pred preobremenitvijo Dimenzije: 62x21x90 mm Teža: 185 g V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu. Preverite dodatno ponudbo znamke XPLORE iz kategorije TELEFONIJA

Teža0,11 kg
Dimenzije25 × 115 × 140 cm
Barva

, ,

Morda vam bo prav tako všeč…