, ,

NOSILEC ZA MOBILNE NAPRAVE XP267

Na zalogi


Etui za tablični računalnik XP267 je narejen iz vzdržljivega, proti-zdrsnega silikona, ki pokrije in zaščiti tvojo napravo po vseh štirih robovih. Mehek in telefonu prijazen material poskrbi, da na tvojem najljubšem sopotniku ne bo puščal nikakršnih odrgnin ali prask.

15,90

Popolna varnost telefona med vožnjo! NOSILEC ZA MOBILNE NAPRAVE XP267 je narejen iz vzdržljivega, proti-zdrsnega silikona, ki pokrije in zaščiti tvojo napravo po vseh štirih robovih. Mehek in telefonu prijazen material poskrbi, da na tvojem najljubšem sopotniku ne bo puščal nikakršnih odrgnin ali prask. NOSILEC ZA MOBILNE NAPRAVE XP267 se ne boji nikakršnih pogojev na cesti in bo tvoj telefon zavaroval v vseh situacijah, bodisi med mirno vožnjo po mestu ali adrenalinsko nabitem spustu po bližnjem hribu. Oblikovano da je združljivo za večino pametnih telefonov. Je prilagodljiv nosilec za kolesa,motor,skiro za telefon, zasnovan za enostavno namestitev na krmilo. Izdelan iz visokokakovostnega in trpežnega silikonskega držala. Ima nastavljiv pašček, ki vam omogoča varno pritrditev dodatne opreme na drugačno krmilo in okvirje koles. Tudi mehak material je varen za ohišje telefona, zato lahko uporabimo pritrditev tudi brez pokrova.

LASTNOSTI

Uporabno za različne mobilne telefone, GPS,PDA,MP3/MP4… Montaža na krmilo (kolo, motorno kolo, električni skiro – Xplore Skaty) Pritrdilne nastavljive klešče z razponom od 50mm do 100mm Vrhnji del nastavljiv v vse smeri V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu. Preverite dodatno ponudbo AVTO OPREME znamke XPLORE

Morda vam bo prav tako všeč…