,

NAPAJALNIK 2,1A (2 vhoda) Micro USB XP280

Ni na zalogi


Napajalnik Micro USB XP280 Izredno majhen in enostaven za uporabo. Led lučka za indikacijo delovanja. Lahko polni dve USB napravi naenkrat. V primeru da polnemo samo na izhodu številka 1, je izhodna napetost 5V , 2A. V primeru da polnemo dve napravi je izhodna napetost 5V, 1A na vsakem izhodu.

EAN:: 3830054330887

17,90

Ni na zalogi

NAPAJALNIK Micro USB XP280 Izredno majhen in enostaven za uporabo. Dvojni USB vhod. Led lučka za indikacijo delovanja. Lahko polni dve USB napravi naenkrat.
V primeru da polnemo samo na izhodu številka 1, je izhodna napetost 5V , 2A. V primeru da polnemo dve napravi je izhodna napetost 5V, 1A na vsakem izhodu. NAPAJALNIK Micro USB XP280 z garancijo eno leto.

Opozorilo

Prosimo ne izpostavljajte izdelka udarcem, visokim temperaturami in vlažnim prostorom. Izključna uporaba za DC 12-24V, ne uporabljajte pri drugi voltaži. Prosimo ne posegajte oz. odpirajte izdelka.

V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.

Preverite dodatno Računalniško ponudbo znamke XPLORE

Šifra: XP280-BLACK Kategoriji: ,

Morda vam bo prav tako všeč…