, ,

MP3 PREDVAJALNIK FM,USB 8GB XP555

Ni na zalogi

EAN: 3830054332157

Ima vgrajenega 8GB notranjega pomnilnika za shranjevanje pesmi. Zraven je dodan tudi FM Radio sprejemnik, ki uporablja slušalke kot anteno. Predvajalnik ima gumirano ohišje, zaradi katerega je predvajalnik priročen tudi za športne aktivnosti.

24,90

Ni na zalogi

MP3 PREDVAJALNIK XP555 ima vgrajenega 8GB notranjega pomnilnika za shranjevanje pesmi. Zraven je dodan tudi FM Radio sprejemnik, ki uporablja slušalke kot anteno.
Predvajalnik ima gumirano ohišje, zaradi katerega je predvajalnik priročen tudi za športne aktivnosti. Je izredno majhne velikosti, da vas ne moti pri vaših športnih aktivnostih. Še posebej primeren za tekače oziroma vse ljubitelje kolesarjenja. Uporaben kot USB ključ (možnost shranjevanja podatkov).
Upravlja se preko LCD ekrana, in tipk, ki se nahajajo na sprednjem in stranskem delu MP3-ja. MP3 PREDVAJALNIK XP555 ima še možnost za dodajanje paščka za nošenje, enostavno ga samo privežete nanj tako da lahko uporabljate predvajalnik tudi če nimate nobenih žepov. Na voljo je v različnih barvah. Garancija eno Leto eno leto. V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.

LASTNOSTI

Zaslon: 126*64 OLED
Spomin 8GB Flash (do 4000 pesmi)
Vgrajen FM radio
Uporaba kot USB ključ
Glasbena podpora: MP3/WMA
Info za glasbo podpora: ID3
Snemalnik
Plug&Play podpora: Windows2000/XP/Vista/7/8 Machintosh OSX
Priklop: USB 2.0 Visoko-hitrostni
USB polnilna Baterija (3,7V Lithium baterija)
Plastično gumirano ohišje
Atraktivne barve

Preverite dodatno AVDIO ponudbo znamke XPLORE

Šifra: XP555-8GB Kategorije: , ,

Morda vam bo prav tako všeč…