, ,

MP3 PREDVAJALNIK FM,USB 8GB XP515

Ni na zalogi

EAN: 3830054333642

Ima vgrajen 8GB notranjega pomnilnika. Predvajalnik ima ohišje sestavljeno iz aluminija ter plastike, zaradi katerega je priročen tudi za športne aktivnosti skupaj z klip sistemom pritrditve. Predvajalnik je na voljo v različnih barvah.

27,90

Ni na zalogi

MP3 PREDVAJALNIK XP515, ki ima vgrajen 8GB notranjega pomnilnika. Predvajalnik ima ohišje sestavljeno iz aluminija ter plastike, zaradi katerega je priročen tudi za športne aktivnosti skupaj z klip sistemom pritrditve.
Predvajalnik je na voljo v različnih barvah. Je izredno majhne, kompaktne velikosti, da vas ne moti pri vsakodnevni uporabi. Izpostavimo lahko še posebej šport in sicer tek, planinarjenje, kolesarstvo ter mnogo drugih športnih aktivnosti. Lahko je uporabljen tudi kot USB ključ ( možnost shranjevanja podatkov ). MP3 predvajalnik, ima vgrajen tudi FM Radio sprejemnik, ki uporablja slušalke kot anteno. MP3 PREDVAJALNIK XP515 je aluminijastega ohišja s klip sistemom (sponka), zaradi katerega je predvajalnik priročen za športne aktivnosti, z dvobarvnim led zaslonom. Predvajalnik je v različnih barvah. Garancija eno Leto eno leto.
V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.

LASTNOSTI

Zaslon: 126*64 dvobarvni LED
Spomin 8GB Flash (do 8000 pesmi)
Vgrajen FM radio
Primeren za šport (klip sistem)
Glasbena podpora: MP3/WMA
Info za glasbo podpora: ID3
Snemalnik
Plug&Play podpora: Windows2000/XP/Vista/7/8/10 Machintosh OS
Priklop: USB 2.0 Visoko-hitrostni
USB polnilna Baterija ( 3,7V Lithium baterija )
ALU ohišje
Atraktivne barve
Integrirana baterija

Preverite dodatno AVDIO ponudbo znamke XPLORE

Šifra: XP515-8GB Kategorije: , ,

Morda vam bo prav tako všeč…