MASKA HIGIENSKA 3 Slojna 50 kos 3PLY

Na zalogi


HIGIENSKA MASKA 3 Slojna 3PLY, maska služi zaščiti pred vdihavanjem hlapov in prahu. Ne smete si privoščiti, da je ne bi imeli, kajti vdihavate onesnažen zrak, poln prašnih delcev ali hlapov, zato se morate zavarovati.

6,90

HIGIENSKA MASKA Črna 3PLY LASTNOSTI

Higienska maska za enkratno uporabo. Trislojna higienska maska za obraz. Maska služi zaščiti pred vdihavanjem hlapov, prahu ter prenosu kapljic. Ne smete si privoščiti, da je ne bi imeli, kajti vdihavate onesnažen zrak, poln prašnih delcev ali hlapov, zato se morate zavarovati. Je univerzalna in ponuja odlično zaščito. Maska je lahka, mehka in odporna na trganje Ima elastiko s pomočjo katere lahko masko namestimo na obraz in jo zataknemo za ušesa Maska je oblikovana tako, da se kar najbolje prilagaja obrazu Maska je primerna tudi za tiste, ki nosijo očala.

Trislojna higienska maska za obraz. Je vodoodporna. optimalno prepušča zrak. maska je lahka, mehka in odporna na trganje. ima elastiko s pomočjo katere lahko masko namestimo na obraz in jo zataknemo za ušesa. Artikel se prodaja paketno. V vsakem paketu je 50 higenskih mask tipa 3-PLY.
UPORABA

Pred namestitvijo maske si dobro umijte roke. Držite masko, belo notranjo stran namestite preko ust in nosu. Prilagodite trakove, da vam maska udobno stoji. Kovinski nosni del prilagodite tako, da se tesno prilega nosu.

VSEBINA PAKETA

50 x maska za obraz

DOSTAVA

Pakete dostavlja GLS, možen je tudi osebni prevzem v našem skladišču, ki se nahaja na naslovu Kranjska cesta 14, 4202 Naklo.

Šifra: 3PLY Kategorija:
Teža0,27 kg
Dimenzije180 × 100 × 95 cm
Barva

, ,

Morda vam bo prav tako všeč…