, , ,

GAMING SLUŠALKE X7 XP563

Ni na zalogi


Stereo gaming slušalke X7 XP563 z mikrofonom so visoko kvalitetne ter udobne stereo slušalke, ki vam dajejo občutek, da ste sredi igrice ali na koncertu. Udobne ušesne blazine in nastavljiv usnjen nadzemni most zagotavljata dolge ure igranja ali poslušanja v vrhunskem udobju.

EAN:: 3830054331617

11,61

Ni na zalogi

Stereo Gaming slušalke X7 XP563 z mikrofonom so visoko kvalitetne ter udobne stereo slušalke, ki vam dajejo občutek, da ste sredi igrice ali na koncertu. Prav tak mikrofon zagotavlja kristalno čist prenos, ki je osnova kakovostne govorne komunikacije. Udobne ušesne blazine in nastavljiv usnjen nadzemni most zagotavljata dolge ure igranja ali poslušanja v vrhunskem udobju.
Gaming slušalke X7 XP563 imajo integriran kabelski nadzor, ki omogoča nastavitev glasnosti, utišanje ali vklop mikrofona ali aktiviranje vibracij. Za povezavo z računalnikom ali prenosnikom se uporablja 1,8 m dolg kabel, ki ga prekine priključek USB. Če ste pravi ljubitelj oziroma ljubiteljica video igric so slušalke pravi naslov za to izkušnjo. Garancija eno Leto eno leto.

Priporočljive so tudi za uporabo IP telefonije, Skype in druge podobne programe.
Veliki 40 mm nastavljivi zvočniki vam predvajajo čudovit zvok in resnično globok bas
Ne samo lep izgled… vgrajeni materiali zagotavljajo trdnost slušalk.
Mehke ušesne blazinice in oblazinjen notranji naglavni trak, ki omogoča udobno poslušanje.

LASTNOSTI

Profesionalne stereo slušalke
Frekvenčni razpon: 20~20000KHz
Impedanca: 32
Velikost zvočnika: 40mm
Senzitivnost: -59dB±2dB
Mikrofon: direktni
Dolžina kabla: 1,8m
Vtič: 3.5mm stereo

V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.

Šifra: XP563-BLACK Kategorije: , , ,

Morda vam bo prav tako všeč…