, , , ,

GAMING SLUŠALKE X6 XP562

Na zalogi


Stereo Gaming slušalke X6 XP562 z mikrofonom se lahko uporabljajo za igranje iger, prav tako pa tudi za uporabo IP telefonije. Veliki 40 mm nastavljivi zvočniki vam predvajajo čudovit zvok in super bas, mehke ušesne blazinice in oblazinjen notranji naglavni trak, ter udobno poslušanje.

12,90

Počisti

Stereo GAMING SLUŠALKE X6 XP562 z mikrofonom so visoko kvalitetne ter udobne stereo slušalke, ki vam dajejo občutek, da ste sredi igrice ali na koncertu. Priporočljive so tudi za uporabo IP telefonije, Skype in druge podobne programe. Veliki 40 mm nastavljivi zvočniki vam predvajajo čudovit zvok in resnično globok bas Ne samo lep izgled. Vgrajeni materiali zagotavljajo trdnost. Mehke ušesne blazinice in oblazinjen notranji naglavni trak, ki omogoča udobno poslušanje.

Lastnosti

Profesionalne stereo slušalke Frekvenčni razpon: 20 – 20000KHz Impedanca: 32‑ Velikost zvočnika: 40mm Senzitivnost: -59dB±2dB Mikrofon: direktni Dolžina kabla: 1,8m Vtič: 3.5mm stereo GAMING SLUŠALKE X6 XP562 z enoletno garancijo V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu. Preverite dodatno Računalniško ponudbo znamke XPLORE

Morda vam bo prav tako všeč…