, , ,

GAMING SLUŠALKE X15 XP5621

Na zalogi


Gaming slušalke X15 XP5621 z mikrofonom so visoko kvalitetne ter udobne stereo slušalke, ki vam dajejo občutek, da ste sredi igrice ali na koncertu. Priporočljive so tudi za uporabo IP telefonije, Skype itd. Za povezavo z računalnikom ali prenosnikom se uporablja 2m dolg kabel.

12,90

Počisti

V vašem svetu je vrhunski zvok bistvenega pomena, zato zdrsnite v objem GAMING SLUŠALKE X15 XP5621 znamke Xplore. GAMING SLUŠALKE X15 XP5621 z mikrofonom so visoko kvalitetne ter udobne stereo slušalke, ki vam dajejo občutek, da ste sredi igrice ali na koncertu. Priporočljive so tudi za uporabo IP telefonije, Skype in druge podobne programe. Za povezavo z računalnikom ali prenosnikom se uporablja 2 m dolg kabel, ki ga prekine priključek USB. Če ste pravi ljubitelj oziroma ljubiteljica video igric so slušalke pravi naslov za to izkušnjo. Naj se zabava začne. Garancija eno Leto eno leto. Veliki 40 mm nastavljivi zvočniki vam predvajajo čudovit zvok in resnično globok bas Ne samo lep izgled. Vgrajeni materiali zagotavljajo trdnost. Lahka zasnova tanek in prilagodljiv naglavni trak in mehke ušesne blazinice so narejene tako, da so videti lepo in da se ob uporabi počutite dobro.

Specifikacije

Profesionalne stereo slušalke Frekvenčni razpon: 15~20000KHz Impedanca: 32‑ Velikost zvočnika: 40mm Senzitivnost: 115dB±3dB Mikrofon: Direktni Dolžina kabla: 2m Vtič: O3.5mm stereo Garancija: 1 leto V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu. Preverite dodatno Računalniško ponudbo znamke XPLORE

Teža0.4 kg
Dimenzije90 × 210 × 230 cm
Barva

, ,

Morda vam bo prav tako všeč…