, , ,

GAMING SLUŠALKE X10 XP5673

Samo še 1 na zalogi


Gaming slušalke X10 XP5673 znamke Xplore so opremljene z velikimi 40-milimetrskimi gonilniki, ki je poudarjen z izboljšanimi basi. Prav tak mikrofon zagotavlja kristalno čist prenos, udobne ušesne blazine in nastavljiv usnjen nadzemni most zagotavljata dolge ure igranja ali poslušanja v vrhunskem udobju.

14,90

Počisti

V vašem svetu je vrhunski zvok bistvenega pomena, zato zdrsnite v objem GAMING SLUŠALKE X10 XP5673 znamke Xplore. Slušalke so opremljene z velikimi 40-milimetrskimi gonilniki, ki je poudarjen z izboljšanimi basi. Prav tak mikrofon zagotavlja kristalno čist prenos, ki je osnova kakovostne govorne komunikacije. Udobne ušesne blazine in nastavljiv usnjen nadzemni most zagotavljata dolge ure igranja ali poslušanja v vrhunskem udobju. GAMING SLUŠALKE X10 XP5673 imajo integriran kabelski nadzor, ki omogoča nastavitev glasnosti, utišanje ali vklop mikrofona ali aktiviranje vibracij. Za povezavo z računalnikom ali prenosnikom se uporablja 1,8 m dolg kabel, ki ga prekine priključek USB. Če ste pravi ljubitelj oziroma ljubiteljica video igric so slušalke pravi naslov za to izkušnjo. Garancija eno Leto eno leto. Lahka zasnova tanek in prilagodljiv naglavni trak in mehke ušesne blazinice so narejene tako, da so videti lepo in da se ob uporabi počutite dobro. Vrtljiva zasnova ušesne čašice lahko povsem zložite in enostavno pospravite v potovalko ali v priloženo torbico. Uživajte in zabavajte se z XPLORE slušalkami.

Specifikacije

Profesionalne stereo slušalke Frekvenčni razpon: 20~20000KHz Impedanca: 32 Velikost zvočnika: 40mm Senzitivnost: -59dB±2dB Mikrofon: direktni Dolžina kabla: 1,8m Vtič: 3.5mm stereo V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu. Preverite dodatno RAČUNALNIŠKO ponudbo znamke XPLORE

Teža0.4 kg
Dimenzije90 × 210 × 230 cm
Barva

, ,

Morda vam bo prav tako všeč…