,

ELEKTRIČNI SCOOTER ROLLY XP9695

Ni na zalogi


Električni scooter Rolly XP9695 dvokolo vam ponuja najnovejši in najzabavnejši način vožnje na trgu. Z lastnim ravnotežjem nadzorujete vožnjo v katerokoli smer. Primeren je za vse generacije in vam prinaša obilo zadovoljstva in telesne aktivnosti.

199,90

Počisti

ELEKTRIČNI SCOOTER ROLLY XP9695 dvokolo vam ponuja najnovejši in najzabavnejši način vožnje na trgu. Z lastnim ravnotežjem nadzorujete vožnjo v katerokoli smer. Primeren je za vse generacije in vam prinaša obilo zadovoljstva in telesne aktivnosti. Vgrajena baterija vam omogoča vožnjo do 20km daleč. Vgrajeno ima funkcijo self balance , kar pomeni da bo dvokolo vedno v vodoravnem položaju. Rolka je dobavljiva v petih posebnih neon barvah. Priložena je tudi torba s katero boste lahko nosili dvokolo. Je vozilo, ki s pomočjo telesnega nagiba preko giroskopskega sistema realizira smer in hitrost vaše vožnje. Vozila imajo nosilnost tudi do 150 kg. Z najzmogljivejšim modelom lahko prevozite razdaljo do 20km in dosežete hitrost tudi do 15 km/h. Čas polnjenja do 120min za 100% napolnjenost. S pravilno uporabo ima lahko življenjsko dobo tudi do 600 polnjenj oziroma lahko z njo prevozite več 10 tisoč kilometrov. ELEKTRIČNI SCOOTER ROLLY XP9695 je primeren za vse generacije, saj je zahtevnost obvladovanja minimalna.

LASTNOSTI

MOTOR – MOČ: 700 W BATERIJA: 36 V / 4.4A by: MAX HITROST: do 15Km/h DOMET: 15-20KM TEŽA: 11 kg VELIKOST KOLESA: 165 mm NOSILNOST: do 150 kg ČAS POLNJENJA: cca. 60 do 120min GARANCIJA: 12 mesecev V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu. Preveri dodatno ponudbo Električne mobilnosti znamke XPLORE

Šifra: XP9695 Kategoriji: ,

Morda vam bo prav tako všeč…