,

ELEKTRIČNI SCOOTER ROLLY XP9695

Ni na zalogi


Električni scooter Rolly XP9695 dvokolo vam ponuja najnovejši in najzabavnejši način vožnje na trgu. Z lastnim ravnotežjem nadzorujete vožnjo v katerokoli smer. Primeren je za vse generacije in vam prinaša obilo zadovoljstva in telesne aktivnosti.

199,90

ELEKTRIČNI SCOOTER ROLLY XP9695 dvokolo vam ponuja najnovejši in najzabavnejši način vožnje na trgu. Z lastnim ravnotežjem nadzorujete vožnjo v katerokoli smer. Primeren je za vse generacije in vam prinaša obilo zadovoljstva in telesne aktivnosti. Vgrajena baterija vam omogoča vožnjo do 20km daleč. Vgrajeno ima funkcijo self balance , kar pomeni da bo dvokolo vedno v vodoravnem položaju. Rolka je dobavljiva v petih posebnih neon barvah. Priložena je tudi torba s katero boste lahko nosili dvokolo. Je vozilo, ki s pomočjo telesnega nagiba preko giroskopskega sistema realizira smer in hitrost vaše vožnje. Vozila imajo nosilnost tudi do 150 kg. Z najzmogljivejšim modelom lahko prevozite razdaljo do 20km in dosežete hitrost tudi do 15 km/h. Čas polnjenja do 120min za 100% napolnjenost. S pravilno uporabo ima lahko življenjsko dobo tudi do 600 polnjenj oziroma lahko z njo prevozite več 10 tisoč kilometrov. ELEKTRIČNI SCOOTER ROLLY XP9695 je primeren za vse generacije, saj je zahtevnost obvladovanja minimalna.

LASTNOSTI

MOTOR – MOČ: 700 W BATERIJA: 36 V / 4.4A by: MAX HITROST: do 15Km/h DOMET: 15-20KM TEŽA: 11 kg VELIKOST KOLESA: 165 mm NOSILNOST: do 150 kg ČAS POLNJENJA: cca. 60 do 120min GARANCIJA: 12 mesecev V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu. Preveri dodatno ponudbo Električne mobilnosti znamke XPLORE

Šifra: XP9695 Kategoriji: ,

Morda vam bo prav tako všeč…