,

BLUETOOTH PRENOSNI ZVOČNIK XP848

Na zalogi


Bluetooth prenosni zvočnik XP848, ki ima kapaciteto baterije 1500mAh za večurno predvajanje glasbe in je odličen za zabave ali samo druženje na prostem za tako kompakten zvočnik.

29,90

BLUETOOTH PRENOSNI ZVOČNIK XP848, ki ima kapaciteto baterije 1500mAh za večurno predvajanje glasbe in je odličen za zabave ali samo druženje na prostem. Močan 20W zvočnik z BASS efektom proizvede več kot dovolj glasnosti za tako kompakten zvočnik. Vgrajen Bluetooth vmesnik, AUX vhod, microSD ter USB konektor in FM radio za veliko načinov povezovanja. Podprti formati ki jih zvočnik predvaja so MP3 in WMA. Vgrajen pas za lažji transport. Ohišje je narejeno iz kvalitetne ABS plastike. BLUETOOTH PRENOSNI ZVOČNIK XP848 se polne preko microUSB vhoda, kabel je zraven priložen. Prenosni Bluetooth zvočnik, ki ponuja vse kar si želite v kompaktni ravno prav veliki obliki. Zvočnik z garancijo eno leto. V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.

Lastnosti

Podpora predvajanja preko Bluetooth Podpora predvajanja iz USB ključa Podpora predvajanja iz microSD kartice Vgrajen FM radio Podprti formati: MP3 in WMA Močan 20W zvočnik z BASS efektom 1x 3.5mm vhod za priklop zunanje naprave Polnjenje; 5V ± 0.05V/USB Vgrajena polnilna baterija 3.7V 1500mAh Ohišje iz kvalitetne ABS plastike z usnjenim držalom Velikost: 291x110x122mm Preverite dodatno AVDIO ponudbo znamke XPLORE

Šifra: XP848 Kategoriji: ,

Morda vam bo prav tako všeč…