,

BLUETOOTH PRENOSNI ZVOČNIK XP846

Na zalogi


Bluetooth prenosni zvočnik XP846, ki ponuja vse kar si želite v kompaktni obliki, ki ima poleg Bluetooth povezovanja na voljo še predvajanje preko microSD kartice in USB ključa. Vgrajen je FM Radio sprejemnik. Zvočnik ima vgrajeno zmogljivo baterijo kapacitete 1500mAh.

29,90

BLUETOOTH PRENOSNI ZVOČNIK XP846, ki ponuja vse kar si želite v kompaktni obliki, ki ima poleg Bluetooth povezovanja na voljo še predvajanje preko microSD kartice in USB ključa. Vgrajen je FM Radio sprejemnik. Zvočnik ima vgrajeno zmogljivo baterijo kapacitete 1500mAh ter močan 20w zvočnik z bass efektom. Ohišje je izdelano iz ABS plastike, ki skupaj z usnjenim držalom omogoča lahko prenosljivost. Podpira glasbeni format MP3, MP4 in WAV. Lahko ga povežete z mobilnimi telefoni, tabličnimi računalniki, prenosnimi računalniki. Polni se preko microUSB kabla, ki je priložen zraven. BLUETOOTH PRENOSNI ZVOČNIK XP846 vas bo navdušil z atraktivnem izgledom ter lahko prenosljivostjo. Garancija eno Leto je eno leto. V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.

Lastnosti

Podpora predvajanja preko Bluetooth Podpora predvajanja iz USB ključa Podpora predvajanja iz microSD kartice Vgrajen FM radio Podprti formati: MP3 in WMA Močan 20 W zvočnik z BASS efektom 1 x 3.5mm vhod za priklop zunanje naprave Polnjenje; 5V ± 0.05V/USB Vgrajena polnilna baterija 3.7V 1500mAh Ohišje iz kvalitetne ABS plastike z leder držalom Velikost: 297 x 127 x 141 mm Preverite dodatno AVDIO ponudbo znamke XPLORE

Šifra: XP846 Kategoriji: ,

Morda vam bo prav tako všeč…